Gewoon fan van ons eigen bedrijf Groenendijk Events

Het is donderdag, dat betekend dat het hoog tijd is voor een nieuwe “Gewoon fan van …”! Dit  keer over ons eigen bedrijf Groenendijk Events, gewoon, omdat ik er mega trots op ben! 😀

Op 01 januari 2018 zag Groenendijk Events het levenslicht en stonden we officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel. Inmiddels zijn we bijna 5 maanden verder en kan ik jullie vertellen dat het erg goed gaat! 🙂

Vooral de verhuur van onze LOVE letters gaat als een speer! Zo zijn er nog weinig weekenden tussen nu en september dat ze niet verhuurd zijn en zijn er zelfs al offerte aanvragen binnen voor 2019! 😮 Stuk voor stuk zijn de bruidsparen minstens zo enthousiast over de letters als wij dat waren toen we ze zagen schitteren aan het einde van de loper op onze huwelijksdag!
Het feit dat wij bij kunnen dragen aan het onvergetelijk maken van iemand anders zijn huwelijksdag is zo bijzonder, dat bezorgd me na het zien van foto’s of het horen van hun reactie, keer op keer weer kippenvel.

Qua drive-inshow hadden we vorige week de eerste klus (sinds Groenendijk Events) op de agenda staan. En als Lars zijn assistent had ik ook mijn aandeel in deze, volgens het bruidspaar, zeer geslaagde avond. Ik hielp met het naar binnen brengen van de spullen, met de opbouw, besprak samen met Lars de keuze van muziek, aan de hand van het kennismakingsgesprek met het bruidspaar en zorgde dat er niemand met z’n tengels aan de knoppen zat, als Lars even moest plassen. 😉 Ook heb ik af en toe wat mooie taferelen op de dansvloer gefilmd, terwijl Lars muziek mixte of met andere zaken bezig was.
Uiteindelijk heeft Lars van deze schitterende avond een mooi filmpje gemaakt, welke ik graag met jullie wil delen.

Ook met de hapjes gaat het erg goed en heb ik al een aantal klussen in 2018 mogen hebben. Ook staat er nog een leuke klus op de agenda voor binnenkort. Wel hebben we helaas door de drukte in ons bedrijf, nu we ook andere onderdelen hebben dan alleen de catering, een paar keer een hapjesklus moeten laten schieten, omdat dat gewoon niet te combineren was.
Natuurlijk is dit heel vervelend, aangezien de klant dan opzoek moet naar een andere partij, terwijl zij het vertouwen in ons uitspraken, maar wij houden te allen tijde vast aan de gedachte dat Groenendijk Events een hobby is en niet iets waar we ons brood mee hoeven te verdienen. Daarom is het tegenwoordig een pré om echt op tijd te informeren naar een datum, zodat de kans kleiner wordt dat er al een klus staat.

Wat ook nog even leuk is om te melden, is dat wij sinds kort met ons bedrijf op de website van The Perfect Wedding staan, een website waar toekomstig bruidsparen hun leveranciers kunnen vinden. Als wij voor onszelf spreken is deze website in de voorbereiding naar ons huwelijk toe erg belangrijk geweest, wij hebben bijna al onze leveranciers namelijk op die manier gevonden en hielden via deze website ook de checklist bij om niets te kunnen vergeten!
Je vind onze pagina op The Perfect Wedding via deze link:

www.theperfectwedding.nl/bedrijven/24774/groenendijk-events

Verder zijn wij in onderhandeling met een aantal bedrijven om ons aanbod in verhuurartikelen in de toekomst uit te kunnen breiden. Meer hierover communiceren wij zodra er iets zeker is via de website en Facebook- en Instagrampagina van Groenendijk Events!

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.