Een dag uit het leven van GewoonSam (fotoverslag)

Ook vandaag maak ik weer gebruik van de poll die ik onder jullie gehouden hebt. Vandaag kies ik uit het rijtje onderwerpen waarvan jullie graag een artikel wilde zien, het verslag in de vorm van foto’s over een dag uit mijn leven. Ik heb hiervoor voor een wel erg bijzondere dag gekozen, namelijk mijn verjaardag! Benieuwd wat ik allemaal heb meegemaakt? Lees dan snel verder!

Op de zonnige 2e Pinksterdag, maandag 21 mei, mocht ik alweer 31 kaarsjes uitblazen! Een bijzondere gebeurtenis, vooral omdat ik de week ervoor besloot deze dag op een hele andere manier in te richten dan dat ik dat normaal gewend ben.
Lars en ik vieren onze verjaardagen elk jaar samen op dezelfde dag voor onze familie en vrienden. Ook dit jaar is dat het geval en hebben we daarvoor een (hopelijk) mooie zaterdag in juni uitgekozen. Op de dag dat we echt jarig zijn, is het gebruikelijk dat (schoon)ouders, broer, zus en schoonzus een bakje koffie komen doen en hebben we een gezellige middag/ avond met elkaar.
In het kader van mijn therapie heb ik een moment genomen om stil te staan bij wat ik nu echt wil met m’n verjaardag en heb hierbij vooral geluisterd naar wat ik wil en niet wat perse normaal of wenselijk is. Ik was er al snel uit! Ik wilde samen met Lars wat leuks gaan doen! Ik speurde internet af en kwam al snel terecht bij de Pinksterfeesten in Nistelrode!
Uiteraard gebeurde er naast een bezoek aan dit festijn nog veel meer deze dag. Daarom volgt er nu een fotoverslag met af en toe wat tekst om het te verduidelijken.

Na heerlijk uitgeslapen te hebben, maakte ik om 10.00uur een eerste foto van mijn out-of-bed-look. Volgens Lars ziet mijn haar er normaal veel wilder uit, dus ik prees mij met deze redelijk normale coupe! 😉

Na een bezoekje aan het toilet (een foto hiervan leek mij niet nodig 😉 ) maakte ik mijn vertrouwde ontbijtje, een halve pot kwark met daarin een handje ongezouten noten en cranberry’s, en een kop thee. 🙂

Daarna kreeg ik mijn verjaardagscadeau van Lars! De nieuwe cd van Guus, die nog maar 3 dagen uit was! En ook nog gesigneerd! Echt te gek! 😀 Ook kreeg ik nog een bijdrage aan mijn keukenmachine, die ik hoop bij elkaar te sprokkelen door al mijn verjaardagsgeld bij elkaar te leggen. 🙂

Na een tijdje luieren besloot ik me aan te kleden, op te maken en mijn haren te doen. Uiteraard werd er even een foto voor de spiegel gemaakt voor in dit verslag! 🙂

Voordat  we naar Nistelrode gingen, stond er eerst nog een zakelijke plicht op de agenda. Wij hadden namelijk de eer dat onze LOVE- letters mochten schitteren op een bruiloft bij de stadsboerderij in Rotterdam! En dat op deze bijzondere dag!
Wat niet uit de foto’s blijkt, maar ik jullie dus maar gewoon vertel, is dat we behoorlijk wat stress hebben gehad tijdens het neerzetten! De L weigerde namelijk te gaan branden! 😮 Aangezien het bruidspaar vast geen genoegen zou nemen met OVE, besloot Lars de achterkant van de L los te schroeven opzoek naar het probleem. Dit bleek uiteindelijk de dimmer te zijn. Na die onschadelijk te hebben gemaakt en een kroonsteentje van de eigenaar, die we niet genoeg kunnen bedanken, er tussen te hebben gezet, brandde ook de L en konden ze op hun plaats tussen de hooibalen worden gezet. Wat een plaatje! 😮

Nog steeds lichtelijk gestrest, gingen we na een paar keer diep ademhalen op weg naar Nistelrode. We probeerden het “dimmer probleem” achter ons te laten en te genieten van wat de dag ons verder zou brengen.
Na een redelijk lange rit, door een verkeerd ingestelde tomtom, kwamen we halverwege de middag aan in Nistelrode, waar de zon flink scheen en het echt heel warm was. We genoten van de braderie, lekkere hapjes, straatartiesten, podia, kermis en andere vermaak.
Waar ik vooral helemaal om in een deuk lag, was de “wipe-out”- achtige attractie op de kermis, waarbij kinderen over een ronddraaiende balk moesten springen en, als ze niet oplette, door werden gelanceerd! Omdat het lastig was dit goed vast te leggen op foto, heb ik voor dit fenomeen een uitstapje gemaakt naar video:

Klik op onderstaande link:

IMG_8791(1) 

Na een middag slenteren, snoepen en genieten, kwamen we rond 17.45uur weer thuis aan. In de auto had Lars al voorgesteld vanavond te gaan eten bij de Wevershoeve! Voor ons natuurlijk een hele bijzondere locatie! Gelukkig was er nog een plaatsje vrij en daardoor genoten we vanaf 18.30uur op het terras van onze trouwlocatie van de heerlijkste gerechtjes die eruit zagen als ware kunstwerkjes!

Erg moe van alle indrukken die dag lagen we om 22.30uur op bed. Door de vermoeidheid ben ik helaas vergeten een afsluitende foto te maken. Maar jullie hebben er vast een voorstelling bij! 😉

Ik hoop dat jullie net zoveel genoten hebben van dit fotoverslag, als ik van de dag! Vindt je zo’n verslag van foto’s voor herhaling vatbaar, laat het dan even weten! -X-

Reacties

Reacties

Eén gedachte over “Een dag uit het leven van GewoonSam (fotoverslag)

  • 29 mei 2018 om 09:23
    Permalink

    Hehe Sam wat een leuke verjaardag heb jij gehad de fotos zijn leuk bij je verslag zou het zeker meer doen .
    Gr Annie

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.