Een weekendje naar Center Parcs De Eemhof

Alweer bijna 2 maanden geleden gingen Lars en ik een weekendje weg. Vandaag staat er van deze 4 fantastische dagen eindelijk een verslag online! Benieuwd waarom het zo lang heeft geduurd en hoe het daar was? Lees dan snel verder!

Ik schreef al eens eerder over ons weekendje weg in een eerder artikel en nu verschijnt er eindelijk een verslag! Maar dit keer is dit geen verslag in woord maar een heuse reisvideo! We hebben al onze belevenissen namelijk gefilmd! Uiteraard kost het uitzoeken van de beelden, het verwerken en monteren behoorlijk wat tijd, vandaar dat deze video een kleine 2 maandjes op zich heeft laten wachten. Maar het is het wachten meer dan waard geweest, al zeg ik het zelf! Het is echt een geweldige film geworden! 😀

De meeste filmcredits en de loftrompet voor een knap staaltje monteer werk gaan naar Lars, die volgens vele dierbaren zijn roeping is misgelopen.
Ondertussen ben je vast heel benieuwd naar de video! Pak wat te drinken, ga lekker onderuit zitten, zet je geluid aan en geniet van onze belevenissen op Center Parcs de Eemhof!

Wij wensen jullie heel veel plezier! ♥
P.s. Wacht vooral ook even op de bloopers, die verschijnen na het bordje “Tot ziens”!

En, genoten? Heel graag horen wij jou mening over onze reisvideo! Zo doorgaan? Tips? Tricks? Voortaan iets anders doen? Al jullie meningen zijn welkom en lezen wij graag! 🙂

Reacties

Reacties

2 gedachten over “Een weekendje naar Center Parcs De Eemhof

  • 7 mei 2018 om 22:11
    Permalink

    heel leuk gedaan sam en de complimenten aan lars,heb er heerlijk van genoten

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.