Gewoon fan van het strand

Het is donderdag, dus dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe “gewoon fan van …”! Dit maal over een favoriete locatie, namelijk het strand! Benieuwd wat deze zeer aangename locatie voor mij betekend? Lees dan snel verder!

Wie houdt er nu niet van het strand?! Ik kan niet heel veel mensen bedenken! Natuurlijk vindt iedereen het wel eens lekker om een dagje uit te waaien of bruin te bakken. Maar voor mij, of beter gezegd, ons, betekend het wel heel veel en is het strand echt in ons leven verweven!

Zoals jullie weten heb ik hele slechte periodes doorgemaakt. In die periodes kon ik niet werken en zat ik veel thuis. Natuurlijk is ontspanning en doen waar je zin in hebt dan ontzettend belangrijk! Lars, of iemand anders die er op dat moment voor me was, nam me dan vaak mee naar het strand. Heerlijk wandelen langs de waterlijn, je hoofd leeg maken en nergens aan hoeven denken. Uiteindelijk een drankje bij onze favoriete strandtent of een picknickmand mee en heerlijk in de duinen samen genieten!

Uiteindelijk werd het strand voor ons een symbool van rust. Dat is ook mede de reden geweest dat de inrichting van ons huis redelijk beachy is geworden. Zo hebben wij onder andere een hele grote foto in de woonkamer hangen, waarbij onze namen in het zand zijn geschreven en vindt je her en der schelpjes of andere strand attributen.

Het mag dan ook geen verrassing zijn, dat Lars mij ten huwelijk heeft gevraagd op het strand! Ook al had ik het op dat moment verre van aan zien komen, was het een locatie die ik al vaak in mijn dromen voorbij had zien komen! 😉

Ook onze loveshoot was op het strand! Waarbij we onder andere foto’s maakten voor het gastenboek en de bedankjes.

Wat voor de meesten dan waarschijnlijk ook niet als een verrassing kwam, was dat onze bruiloft ook een strandthema kreeg! Met aankleding in wit, grijze en turquoise kleuren, een steigerhouten loungeset, een steigerhouten DJ meubel, een enveloppenkist bekleed met schelpen en een dito gastenboek en bedankjes, was onze strandlook compleet! 🙂 Het echte strandgevoel! En dat in oktober! 😉

Toen een paar weken geleden het verschrikkelijke bericht kwam dat onze favoriete strandtent op Scheveningen, “The Blue Lagoon”, tot de grond toe was afgebrand, kreeg ik dan ook over heel mijn lichaam koude rillingen! Er liggen daar zoveel herinneringen van ons! Een prachtlocatie met heerlijke muziek, loungebanken waarop je heerlijk kon genieten en personeel waarvoor niets te veel was. Ik heb dan ook zoveel bewondering voor de eigenaar en het feit dat hij het deel wat nog wel overeind stond, inclusief de buitenkeuken, de volgende dag weer open liet gaan!

Het strand is en blijft voor ons een magische locatie, waarvan we nog heel vaak hopen te mogen genieten en waar we nog veel mooie herinneringen hopen te maken! ♥

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.