Ziek zijn is zo’n makkelijke bezigheid nog niet, deel 11

Even geen gezellig artikel vandaag, maar een heuse klaagzang. Het gaat namelijk de laatste dagen echt niet goed met mijn buik… 🙁 Benieuwd wat er precies aan de hand is? Lees dan snel verder!

Ik type dit artikel een paar uur voordat het online komt, recenter kan dus niet. En waar ik afgelopen vrijdag nog tegen Lars uitsprak hoe goed het ging met mijn buik en hoe blij ik daarom was, kan ik nu wel janken! Ik denk dat het uitspreken van die zin dan ook de goden verzoeken was… 🙁

Voor afgelopen zaterdag ging het dan ook echt heel goed! Het bewegen, het inzicht door het bijgehouden dagboekje en de medicijnen die zorgden voor ontspanning van mijn darmen wierpen echt zijn vruchten af. Ik had hooguit 2 wat mindere dagen per week. Slecht waren ze bij lange na niet te noemen, want ik ging hooguit wat meer naar het toilet, was winderig of had af en toe lichte buikpijn. Geen vuiltje aan de lucht dus! Ik had ook echt goede hoop dat we het lek boven hadden! 🙂

Totdat mijn maandelijkse periode de kop opstak… Zaterdag was al vrij ellendig, doordat ik gewoon af en toe echt het toilet niet af kon komen, maar gisteren en vandaag waren/ zijn echt de hel! Continue verschrikkelijk veel pijn in mijn buik op de inmiddels bekende plek, veel naar het toilet, waardoor ik inmiddels alleen nog bloed produceer en gewoon een algeheel ziek gevoel. Vandaag heb ik er ook fikse hoofdpijn bij, dus ik ga dit artikel niet te lang maken, zodat ik mijn koppie weer wat rust geef.

Dat ik iedere maand in deze periode wat meer last heb is bekend, maar dit is wel heel extreem! Ik heb met mezelf dus wat afspraken gemaakt wat betreft uitproberen en aankijken, maar mocht dit aanblijven en het eventueel doorslikken van de pil geen effect hebben, dan moet ik er maar even een bezoekje aan de huisarts aan wagen.
Ik vraag me ook echt af hoe ik gisteren in hemelsnaam de hapjes bestelling, die ik had, voor elkaar heb gekregen! Gelukkig sta ik er nooit alleen voor en is Lars ook hierin mijn steun en toeverlaat! ♥ Maar het mag een wonder heten dat het zo goed gelukt is en nog op tijd geleverd is ook! Vooralsnog staan er voorlopig even geen bestellingen op touw, de aankomende weekenden zullen dus iets rustiger verlopen. En alhoewel ik denk dat de drukte van de afgelopen weken niet echt invloed heeft op mijn buik nu, is het toch lekker om ook even een paar weekendjes rustiger aan te doen. 🙂

Nou, dit was tie dan, mijn artikel van vandaag. Hopelijk heb ik niet teveel geklaagd en zijn jullie me nog niet zat… 😉 Ik kon gewoon echt geen ander onderwerp bedenken dat dit, aangezien het behoorlijk mijn leven beheerst op het moment. Ik hoop dat mijn volgende artikel weer een wat vrolijkere toon heeft, maar helaas horen deze mindere dingen ook bij het leven. Tot blogs! -X-

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.