Gewoon fan van Temptation Island

Het is donderdag! Tijd voor een nieuwe “Gewoon fan van …”! Dit maal over een televisieprogramma dat Lars en ik pas sinds 1 seizoen volgen, maar waar we helemaal gek van zijn; Temptation Island! Benieuwd waarom we kijken en wat we er zo leuk aan vinden? Lees dan snel verder!

Temptation Island is een van oorsprong Amerikaanse realityserie die voor het eerst in 2001 werd uitgezonden. Het eerste Nederlandse seizoen werd uitgezonden in 2002. Inmiddels is op 1 februari dit jaar het 10e seizoen van start gegaan, wat tegelijk in Nederland en Vlaanderen wordt uitgezonden en dus ook door een Vlaams/ Nederlands presentatieduo wordt gepresenteerd.
In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders op een tropisch eiland. Er is avond na avond een open bar, er zijn dates op exclusieve plekken en bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien. De centrale vraag is of hun relatie sterk genoeg is en ze de verleidingen kunnen weerstaan.

Heel lang hebben wij het links laten liggen. “Achterlijk programma!”, “Daar kijk je toch niet naar?!” en “Je bent toch gek als je daar aan meedoet!” waren een paar van de vele gedachtes die wij over Temptation Island hadden. Tótdat je er niet meer om heen kon! Iedereen het er over had en het op radio, televisie en social media het gesprek van de dag  was! Ook wij werden daardoor erg nieuwsgierig en besloten daarom alle gêne opzij te zetten en op 1 februari te starten aan het 10e, maar voor ons 1e seizoen van Temptation Island!

En ik moet zeggen, het beviel goed! Zo goed, dat we de donderdagavond hebben gebombardeerd tot vast avondje samen op de bank! We genieten er ook echt van en raakten geïrriteerd door het feit dat we de eerste drie uitzendingen iedere donderdagavond werden gestoord! Dan stond er weer iemand aan de deur, vroeg een familielid per telefoon om hulp of werden we gebeld door een nieuwe potentiële klant! Het was ons niet gegund! 😉 Inmiddels gaat het al een aantal weken erg goed en genieten we met volle teugen van de avonturen van de uit elkaar gerukte stellen en de verleiders die maar 1 doel hebben.

Uiteraard hebben we nog steeds onze mening dat het gewoon niet heel erg slim is als je hier aan mee doet, maar wat is het leuk om naar te kijken! Zo waren wij echt fan van de Vlaamse Tim, die het wel even 14 dagen vol ging houden en na dit avontuur als bekroning op het weerstaan van alle verleidingen zijn vriendin Deborah ten huwelijk zou gaan vragen. Wij vielen dan ook echt van de bank toen hij toch viel voor de verleidingen van Cherisch en zelfs toegaf verliefd op haar te zijn! Oké, je kan een slippertje maken of opgewonden raken door zo’n meid die daar heel erg haar best voor doet, maar verliefd?! Hij leeft net 10 dagen samen met haar op 1 resort! 😮 Ik leefde dan ook zo mee met zijn toenmalige vriendin Deborah, die kapot ging van verdriet, waardoor ook ik een beetje kapot ging. Het is gewoon zó oneerlijk!

Inmiddels komt ook seizoen 10 van Temptation Island bijna tot een einde. En alhoewel er eigenlijk maar 1 stel is dat tot nu toe beide alle verleidingen heeft kunnen weerstaan ben ik toch heel benieuwd hoe het afloopt en of überhaupt 1 van de stellen zich nog steeds koppel kan noemen. We zullen het zien! ♥

Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar jou mening over Temptation Island! Kijk je? Kijk je niet? En waarom wel of niet? Laat je het even achter in een reactie?

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.