De koopjeshoek, mijn aankopen in de maand maart

Het is alweer tijd voor de derde koopjeshoek! De maand is weer voorbij gevlogen! Benieuwd naar mijn aankopen? Lees dan snel verder!

Het is deze maand redelijk eentonig qua aankopen, want het is alleen kleding. Heel vervelend natuurlijk! NOT! 😉
Hoog tijd om de items aan je te showen! Hier komen ze:

Mosterdgeel jurkje
Het eerste item nam ik over van iemand die ik leerde kennen via Facebook. Ik zag een advertentie op een verkoopgroep, waar ik vervolgens op reageerde en een afspraak maakte.
Uiteindelijk paste ik het jurkje bij de vriendelijke dame in de gang en was meteen verkocht! Het is stijlvol, heeft een leuke kleur en is door de ritsjes ook nog speels.
Ik besloot hem uiteraard gelijk over te nemen! 🙂

Veren jurkje + legging en ondershirt
Aangezien mijn enthousiasme moeilijk onder stoelen of banken is te steken, kwam de aardige dame gelijk met nog een krat aanzetten met kleding dat ze verkocht. Ik paste het een en ander dat uiteindelijk niet naar mijn zin was. Maar stuitte ook op een te leuk donderblauw jurkje met veren motief! En hij stond nog leuk ook! Had ik daar even geluk! 😉 Ook die besloot ik dus direct over te nemen!
Wat een beetje jammer was, is dat ik me bij thuiskomst pas besefte, dat ik niets had om het mee te combineren. Want alhoewel het jurkje korte mouwen heeft, kan het natuurlijk nu ook al prima  gedragen worden door het te combineren met een legging en een mouwtje erover of eronder. Aangezien ik geen blauwe legging heb, moest die nog aangeschaft worden. Hoe welkom was de vaste klanten koopavond bij Ter Stal vorige week dinsdagavond! Ik kocht er een donkerblauwe tregging en shirt in dezelfde kleur voor eronder. Eventueel kan ik het nog combineren met mijn spijkerjasje, maar mocht ik dat uit willen doen, dan heb ik door het shirtje niet gelijk van die blote armen. 🙂

Ballon blouse
Uiteraard ga je naar een koopavond waar je 30% korting krijgt op de gehele collectie niet alleen voor een tregging en een ondershirt, nee dan snuffel je natuurlijk gelijk even door alle rekken! Ik tenminste wel! Mijn aandacht werd direct bij binnenkomst getrokken door een licht blauwe blouse in ballonmodel. Ik vond hem gelijk te gek, hij is ook zo lekker lentig! (is dat een woord? Vanaf nu wel! 😉 ) Toen hij ook nog eens als gegoten zat, besloot ik hem gelijk mee te nemen! 🙂

Jas
Ook hadden ze hele leuke tussenjassen, of te wel, jassen die alleen vrouwen hebben, aangezien de meeste mannen gewoon de duidelijkheid willen hebben van een zomer of winterjas. 😉 Nee, dit is een tussenjas. Ik lag het aan Lars uit als een jas die je aantrekt vanaf een graad of 10/11, wanneer je winterjas te zwaar en te dik is. Lars vatte mijn relaas samen met “geef nou maar gewoon toe dat je een excuus zocht voor een nieuwe jas”, maar dat is echt niet zo! 😉
Hij heeft ook nog eens een heel leuk kleurtje, waardoor hij dus perfect past bij de zonnestralen die er hopelijk snel aankomen!
Doordat de jas al afgeprijsd was, er nog eens 30% extra korting vanaf ging door de speciale koopavond en ik een cadeaubon van €20,- had liggen die ik had gewonnen bij een Facebook actie, bleef er gewoon 3x niets over, ik kon hem dus ónmogelijk laten hangen! Lars was inmiddels ook overtuigd, al vond hij de kleur wel wat opvallend. Ik vind hem gewoon fris en lentig (daar istie weer), dus ben er heel blij mee! 🙂

Zo, dat waren ze, mijn aankopen van de maand maart. Aangezien we een weekend weg zijn geweest, waar de nodige centjes zijn uitgegeven  (binnenkort verschijnt hier een artikel over), is het dit keer niet zo veel, maar uiteraard ben ik er wel heel blij mee! 😀 Vooral als je bij de Ter Stal een bedrag van rond de €85,- ziet slinken tot €38,-, heb ik een smile van oor tot oor, die voorlopig niet van mijn gezicht gaat! 😉
Ik houd mijn fototoestel weer in de aanslag voor de aankopen die ik in april ga doen en hoop je aan het einde van die maand weer te verblijden met een gloedje nieuw artikel erover! ♥

Reacties

Reacties

2 gedachten over “De koopjeshoek, mijn aankopen in de maand maart

 • 31 maart 2018 om 12:11
  Permalink

  Leuke dingen gescoord Sam en haha heel weinig geld uit gegeven je ben echt goed bezig .
  Fijne paasdagen .
  Gr Annie

  Beantwoorden
 • 2 april 2018 om 21:23
  Permalink

  Thnx Annie!
  Beetje laat, maar hoop dat jullie ook leuke dagen hebben gehad! ?

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.