HOERA! HapjesVanSam bestaat 1 jaar!

Gisteren was het 1 april! Een heugelijke dag, want HapjesVanSam bestond precies een jaar! Hoog tijd om dit te vieren en er een artikel aan te wijden! Lees je gezellig mee?

Op 1 april 2017 zag HapjesVanSam het levenslicht! Ik had al langer het idee om iets in deze richting te gaan doen, maar toen een oom en tante van Lars mij vroegen wat hapjes voor hun feestje te maken kwam alles in een stroomversnelling en besloot ik het gelijk heel officieel aan te pakken.
Er werden dus hapjes bedacht, pakketten samengesteld, visitekaartjes besteld en er werd gelijk een pagina op deze website aan gewijd.

Inmiddels ben ik een jaar verder, een jaar waarin HapjesVanSam inmiddels een onderdeel is geworden van Groenendijk Events en ik mijn werkzaamheden uit mocht breiden naar grotere schaal. Ook mocht ik eindelijk winst gaan maken, aangezien ik nu BTW af moet dragen. Nog steeds zijn dit geen bergen hoor! Ik ben nu eenmaal gewend mijn omzet te investeren en dat doe ik dus nog steeds redelijk vaak.

Ik dacht pas terug aan vorig jaar. Ik had toen namelijk echt niet verwacht dat ik het een jaar vol zou houden. Had verwacht dat het een bevlieging was, of dat het niet aan zou slaan. Eens hebben de familieleden het immers wel gezien, dacht ik. Maar het was geen bevlieging en het sloeg aan! En hoe! 80%  van de bestellingen komt namelijk niet van familie, maar van mensen die mij via via hebben leren kennen of die geïnteresseerd zijn geworden na het bekijken van de website of het zien van een advertentie op Facebook.

Sinds 1 januari adverteer ik dan ook regelmatig op Facebook met een gesponsord bericht. Zo ook de afgelopen 3 weken. En wat een mensen bereik je dan! Inmiddels is de sponsoring gestopt en heb ik de balans opgemaakt. Een kleine 10.000 mensen hebben het bericht gezien, de foto’s zijn 149 keer weergegeven, de advertentie is 45 keer geliked, 27 keer gedeeld en er zijn 12 reacties op gekomen. En dan bedoel ik de reacties op het bericht zelf, want ook via privéberichten heb ik heel wat reacties mogen ontvangen.
Dat heeft erin geresulteerd dat we gisteren en vandaag met gepaste trots 12 ontbijtmanden hebben mogen bezorgen bij mensen die ik nog nooit eerder gezien of gesproken had!

Ik ben dan ook zo trots! Zo trots op mijn HapjesVanSam en ons overkoepelende bedrijf Groenendijk Events! We flikken het toch maar mooi, naast een baan, andere dagelijkse bezigheden en een huishouden! Ook doen we onze uiterste best om al onze familieleden en vrienden de broodnodige aandacht te geven en geen feestje of verjaardag te laten schieten. Het is best pittig af en toe, vooral als 1 van ons een wat mindere dag heeft of lichamelijke mankementen vertoont. Gelukkig houdt de lol die wij aan het bedrijf beleven, maar zeker ook de steun van familieleden en vrienden die altijd klaar staan om te helpen waar ze kunnen, ons op de been.
Mijn doel met HapjesVanSam was altijd het blij maken van mensen, maar vooral voor mezelf een doel creëren, waardoor ik weer van waarde zou zijn voor de maatschappij. Dat dit doel bereikt is, heb ik het afgelopen jaar wel bewezen, door geen één negatieve reactie terug te krijgen bij het ophalen van de schalen en koelboxen en door een 100% akkoord score op de uitgegeven offertes!
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik er zelf ook gewoon nog steeds heel veel lol aan beleef, maar vooral dat ik me niet meer zo makkelijk uit het veld laat slaan als er iets mis gaat, doordat ik inmiddels kan vertrouwen op mijn kunde en ervaring.

Inmiddels is er gisteren een winactie van start gegaan op de Facebookpagina van GewoonSam om het 1-jarig bestaan van HapjesVanSam te vieren! Je kunt nog meedoen t/m 8 april, dus zoek de post snel op en doe mee nu het nog kan!

Ook wil ik via deze weg alle klanten bedanken die het afgelopen jaar een bestelling hebben geplaatst bij HapjesVanSam. Zonder jullie zou mijn hobby immers niet uitgegroeid zijn tot een echt bedrijf! Bedankt voor jullie vertrouwen en de altijd enthousiaste reacties! Bedankt voor het geloof in mij en de kwaliteit van de hapjes! Ik zal mijn uiterste best blijven doen om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven en hoop over een jaar het 2-jarg bestaan eveneens met jullie te kunnen vieren! ♥

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.