GewoonSam’s Paasactie!

Zoals jullie de afgelopen dagen misschien al hebben gezien, staat er een hele leuke actie online voor de aankomende paasdagen! Benieuwd hoe ik op het idee ben gekomen en wat deze actie precies behelst? Lees dan snel verder!

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, is GewoonSam sinds 1 januari ondergebracht bij Groenendijk Events, onze eigen bedrijf! Dat betekend dus ook dat ik eindelijk naar hartenlust reclame mag maken! Het begon dan ook al snel te kriebelen om een aantal acties op touw te zetten. De eerste zou zijn met de paasdagen, de ideale gelegenheid om het net een beetje anders te doen dan op andere dagen, tenminste zo zijn we dat bij ons in de families wel gewend.

Het eerste wat in mijn gedachte schiet, als ik aan de paasdagen denk, is lekker ontbijten of brunchen. Vandaar dat ik het lumineuze idee kreeg om ontbijtmanden te gaan maken en deze dan bij de mensen thuis te gaan bezorgen! De ochtend na onze bruiloft hebben wij zelf mogen genieten van een bezorgde ontbijtmand, zo’n ontzettende verwennerij! 🙂
Aangezien ik dat iedereen gun, was mijn doel het zo gangbaar mogelijk en dicht bij mezelf te houden (GewoonSam), maar ook betaalbaar.

We besloten daarom begin februari op een vrije zaterdag een middagje groothandels af te gaan, opzoek naar de beste deals en koopjes. Ik maakte van alle kans hebbende producten een foto, zodat ook eenmaal thuis nog duidelijk was om welk product het ging en de daarbij behorende prijs.
Een aantal weken later hebben we op eveneens een vrije zaterdagmiddag de manden samengesteld. Dat was nog een heel karwei! Gelukkig waren we het vrij snel eens over wat erin moest en ook welke producten afvielen, maar de prijs die onder de streep verscheen maakte me minder gelukkig.

Lars kwam daarom na een korte adempauze met het goede idee om 2 soorten manden te gaan leveren. 1 uit het gewone segment, die we echt voor een zeer redelijke prijs aan kunnen bieden en 1 met luxere producten, die, naar verhouding wat er allemaal in zit, ook zeer reëel geprijsd is.
Uiteindelijk vindt je in onze manden een mix van producten uit de Makro, Jumbo, Action en een webshop. Voor ons maakte dit de ideale mix voor het verzorgen van een mooie gevarieerde mand met goede en eerlijke producten, waar we voor de volle 100% achter staan.

Nu zijn jullie vast heel benieuwd welke producten je in de 2 verschillende manden aan kunt treffen. Ik zet ze hieronder even voor je op een rijtje:

*GewoonSam Paasontbijt
– Diverse luxe broodjes
– 2 roomboter croissants
– 2 beschuitjes
– Diverse soorten Hollandse kaas
– Diverse soorten vleeswaren
– Diverse soorten zoet beleg
– Kuipjes roomboter
– 2 vers gekookte eitjes
– Halve liter vers geperste jus d’orange
– Koffie, thee en toebehoren
Dit ontbijt wordt geleverd in een mand aangekleed in het paasthema en is geschikt voor 2 personen.
Deze ontbijtmand is te bestellen voor de actieprijs van €25,- (incl. BTW)

*LuxeSam Paasontbijt
Deze mand bevat dezelfde producten als het GewoonSam Paasontbijt, extra aangevuld met:
– Mini paasstol
– 2 plakjes ontbijtkoek
– Puntje brie
– Filet American
– Een aanvulling op het zoete beleg
– 2 bakjes vruchtenyoghurt
– 2 flesjes smoothie
– Bakje vers gesneden fruit
Dit ontbijt wordt geleverd in een luxe opgemaakte mand aangekleed in het paasthema en is geschikt voor 2 personen.
Deze ontbijtmand is te bestellen voor de actieprijs van €40,- (incl. BTW)

Ik word, als ik kijk naar de samenstelling en de prijs van de 2 manden, nog steeds hartstikke enthousiast! Ik hoop dan ook, doordat we qua prijs echt veel lager zitten dan een regulier bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, veel mensen kunnen bereiken en onvergetelijke paasdagen kunnen bezorgen.
En dat we er amper op verdienen, ach het zij zo. Ik ben mijn hapjesservice en nu dus ook ontbijtservice vooral gestart om mensen blij te maken en niet om op den duur een Ferrari te kunnen kopen! 😉

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan even in de reactie mogelijkheid onder dit bericht of op Facebook. Je mag me ook altijd een pb op Facebook of een e-mail sturen. Mijn e-mailadres is: samantha@gewoonsam.nl
Reserveren kan tot en met zondag 25 maart, dus wacht niet te lang! 😉

Nog een extra tip die ik je niet wil onthouden;
Het is natuurlijk ook super leuk om de mand cadeau te doen aan een goede vriendin, je ouders, opa en oma of ander familielid, dat een verrassing verdiend!
Enthousiasme, volle buikjes en succes verzekerd lijkt me zo! ♥

Let op! Deze ontbijtmand is een voorbeeld, de daadwerkelijke mand en inhoud die u geleverd krijgt, verschilt hier dus van.

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.