De uitslag van de poll, die ik vorige week online zette

Vandaag presenteer ik jullie de uitslag van de poll, die ik vorige week online zette! Benieuwd op welke onderwerpen het meest is gestemd en waar dus een artikel over online gaat komen? Lees dan snel verder!

Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het stemmen! Het zien verspringen van de resultaatbalkjes is toch weer een extra bevestiging dat mijn artikelen gelezen worden! šŸ˜‰ Er is niet massaal gestemd, maar toch ben ik tevreden dat de meeste van jullie even de moeite hebben genomen om een paar vlakjes aan te klikken. šŸ™‚
Wel ben ik erachter gekomen dat veel van jullie het overgrote deel van de onderwerpen interessant vonden, de resultaten liggen dan ook erg dicht bij elkaar. Ik heb ervoor gekozen de top 5 te gaan publiceren, dit zijn de antwoorden met meer dan 10% van de stemmen.

Benieuwd welke onderwerpen als winnaars uit de bus zijn gekomen? Ik hou je niet langer in spanning, hier komen ze!

Op 5, met 11% van de stemmen is geƫindigd:
10 liedjes die ik te gek vind, maar waar ik me eigenlijk een beetje voor schaam.

Op 4, met eveneens 11% van de stemmen is geƫindigd:
5x wat is mijn ergste nachtmerrie?

Op 3, met ook 11% van de stemmen is geƫindigd:
5x deze apps zijn voor mij onmisbaar op mijn telefoon.

Op 2, met 15% van de stemmen is geƫindigd:
Een dag uit het leven van GewoonSam (fotoverslag).

En op 1 is geĆ«indigd met maarliefst 20% van de stemmen… *trommelgeroffel*
Hoe zie ik mijn toekomst?

Zo, de uitslag is bekend en gedeeld, ik heb hierdoor dan ook inspiratie te over! Wat mij verbaasd is dat de onderwerpen redelijk uiteen liggen en dat ik sommige onderwerpen ook echt niet zo hoog had verwacht. Persoonlijk had ik “de antwoorden op 10 vragen om mij beter te leren kennen” (plaats 6), hoger verwacht dan “5x deze apps zijn voor mij onmisbaar op mijn telefoon”. Het is daarom ook maar goed dat ik jullie heb laten “spreken” en dat ik niet mijn eigen zin heb doorgedrukt! šŸ˜‰
De aankomende artikelen zullen zeker in het teken staan van deze onderwerpen, hoe en in welke volgorde dat gebeurt, weet ik nog niet. Wie weet maak in de komende weken ook nog wel iets spannends mee, waardoor ik spontaan weer een blogonderwerp heb! šŸ˜‰

Nogmaals heel erg bedankt allemaal! ā™„

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.