After the wedding; de eerste dagen als getrouwd stel

Vanaf de maand december zou ik zoals vooraf verteld alleen op de donderdagen nog bruiloftsgerelateerde artikelen plaatsen. Vandaag is het de beurt aan de eerste uit die reeks. Dit verslag vertelt het verhaal over de dagen tussen de bruiloft en de huwelijksreis in. Benieuwd wat er toen allemaal gebeurde en wat er allemaal geregeld moest worden? Lees dan snel verder!

De dag na de bruiloft begon met een heerlijk thuisbezorgd ontbijt! Lars en ik hadden dit zelf geregeld, aangezien we niets anders wilden dan heerlijk genieten op onze roze wolk. En dat lukte! Wat een geweldige service van “Ontbijtservice Spijkenisse” zeg! We ontvingen een erg luxe liefdes ontbijt met diverse romantische cadeautjes en heerlijke broodjes, sapjes, vleeswaren, kaas en zoet beleg. Napratend over de dag ervoor en over de geweldige dromen die we ’s nachts gehad hadden genoten we van al het lekkers! ♥

Daarna vond ik het noodzakelijk alle cadeaus en kaarten uit te stallen. Voorlopig maakten we van onze woning gewoon 1 grote roze wolk! En zo voelde het hoor! Heerlijk om al die vrolijk geprinte kaarten met al die ontzettend lieve wensen te zien schitteren op onze kasten! En niet alleen het dressoir stond afgeladen vol, ook de hoge kasten waren volledig bezet! 😮
De eettafel was gereserveerd voor de cadeaus! Echt super leuk om alles zo bij elkaar te zien staan! 🙂

Halverwege de middag was het tijd om samen met Lars zijn ouders naar de Wevershoeve te gaan, om de versiering op te ruimen en de overige spullen op te halen.
Nog steeds helemaal vol met adrenaline, stonden Lars en ik boordevol energie te stuiteren toen we de zaal in kwamen, het personeel van de Wevershoeve en Lars zijn ouders daar in tegen, waren toch best wel brak… 😉
Na ongeveer 1,5 uur was alles weggehaald en opgeruimd. En gingen we met 2 auto’s afgeladen met spullen richting ons huis.

Na alles uitgeladen te hebben, vroegen we of Lars zijn ouders als zijnde van bedankje bij ons mee wilden eten. Dat wilden ze maar al te graag en dus pakten we gelijk de menukaart van de plaatselijke Chinees erbij en zochten we wat lekkers uit!

Extra leuk was het bellen naar dit Chinese restaurant om de gerechten te bestellen. Na een “Let op!”  van mij, had ik ieders aandacht. Toen er aan de andere kant van de lijn werd opgenomen en ik vervolgens “Goedenavond, u spreekt met Samantha Groenendijk” zei, bleven mijn schoonouders en Lars er bijna in! Ook ik lach helemaal in een deuk! Dit was heel raar, maar ook wel heel erg stoer! 😀

De volgende dag stond onder andere in het teken van de officiële naamswijziging. Aangezien wij in een andere gemeente getrouwd zijn, dan waar we wonen, moest ik via een formulier op de website van de gemeente Ambacht mijn naamswijziging officieel doorgeven. En net zo romantisch als in ondertrouw gaan was ook dit weer met een paar muisklikken geregeld… 😉 Wat wel super leuk is, is dat ik inmiddels al meerdere poststukken met “S. Groenendijk – van der Hoek” heb mogen ontvangen! Daar ben ik dan ook mega trots op! 😀

Deze dag bestond uiteraard ook uit het voorbereiden van de huwelijksreis, want de dag erna zouden we om 10.30uur al gaan vliegen! 😮 En waar we normaal gesproken al weken van te voren naar een vakantie uitkeken, waren we er nu amper mee bezig geweest! Het was dan ook een extra gek gevoel, om zo snel al te vertrekken!
Er werd dus volop gewassen, kleding ingepakt, checklists afgevinkt en reispapieren geprint!
En terwijl we ons voor hadden genomen die avond vroeg naar bed te gaan, aangezien we rond 06.15uur wilden vertrekken naar Schiphol, zaten er dit keer echt te weinig uren in een dag…. Om 23.00uur waren we nog volop aan het pakken en druk in de weer met ipads die nog opgeladen moest worden! 😮

Of we de volgende dag uit ons bed konden komen en het verslag over de eerste dagen op onze bestemming, lees je volgende week! ♥

Reacties

Reacties

2 gedachten over “After the wedding; de eerste dagen als getrouwd stel

  • 9 december 2017 om 10:56
    Permalink

    Super Sam echt een leuk verslag en ja je heet nu Groenendijk heel stoer zo als je zelf zeg

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.