Nieuw bij GewoonSam catering: Koelboxen!

Afgelopen vrijdag bestond HapjesVanSam alweer 8 maanden! Een mooi moment om weer eens een artikel aan deze grote hobby te wijden! En ook gelijk een mooie gelegenheid om weer iets nieuws te presenteren! Benieuwd hoe het gaat met HapjesVanSam en naar het nieuws? Lees dan snel verder!

Wie had dat gedacht?! Alweer 8 maanden oud en nog steeds gaan de zaken super goed! Het was dus blijkbaar echt geen bevlieging, niet bij mij, maar ook niet bij de klanten! 😉
Nu even zonder dollen! Ik ben echt ontzettend trots dat iets wat nog altijd een hobby is, mij zoveel doel geeft in het dagelijks leven. Zoals ik in het vorige artikel een paar maanden geleden al zei, ik verdien er echt amper op en daar gaat het ook helemaal niet om, het gaat om de lol en de daginvulling die ik er voor terug krijg. Ook het enthousiasme bij mijn klanten en vooral ook het plezier waarmee ze reclame voor me maken en mij maar al te graag aanbevelen in hun familie- en vriendenkring, doet me ontzettend goed! 🙂

En als de zaken goed gaan betekend het ook, dat je de (kleine) winst die je maakt kunt investeren in nieuwe producten om nog professioneler te worden. Daarom presenteer ik vandaag met trots mijn aangeschafte koelboxen met koelelementen, waar de schalen met hapjes gegarandeerd 12 uur koel in blijven! 😀

Ik heb en gebruik ze al wat langer, maar door alle huwelijksperikelen was het er nog niet van gekomen er wat aandacht aan te geven op mijn blog. Vandaar dat ik dat nu pas doe.

Ik krijg er tot nu toe super goede reacties op. Aangezien het piepschuimen boxen zijn en de producten er al gekoeld in gaan, blijven de speciaal bijgeleverde koelelementen heel lang bevroren en blijven de producten dus extra lang vers zonder dat het je bergen aan koelkastruimte kost. Je zet de boxen in een hoekje, onder de eethoek of waar dan ook (liever niet vlakbij de verwarming) en je hebt er verder geen omkijken naar.

Uiteraard is de droom om binnen afzienbare tijd nog professioneler te worden met donker gekleurde boxen en boxen die handvatten hebben, maar voor nu volstaan deze prima! 🙂

Helaas ben ik door de snelle slijtage door het gebruik van de boxen wel genoodzaakt huur te rekenen, zodat ik altijd een kwalitatieve goede box kan garanderen. Deze huur bedraagt €2,50 per box. Bij vermissing of ernstige beschadiging van de boxen ben ik helaas genoodzaakt €20,- per box in rekening te brengen.
Uiteraard kan er bij een bestelling ook voor gekozen worden om geen koelbox met elementen mee te bestellen, daarbij is het wel noodzakelijk dat de schalen met hapjes continue in een koelkast staan, om de kwaliteit te garanderen.

Deze nieuwe toevoeging aan HapjesVanSam met de daarbij behorende prijzen, staat vanaf vandaag ook vermeld op de catering pagina.

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.