After the wedding; onze trouwdag, de laatste uren van onze grote dag

Vandaag volgt alweer het laatste artikel over onze geweldige trouwdag. Vandaag loopt het verslag vanaf 22.00uur tot het naar bed gaan omstreeks 04.00uur en post ik tevens de trailer van de video die over onze grote dag gemaakt is! Benieuwd naar dit filmpje en hoe het laatste deel van de dag verliep? Lees dan nu snel verder!

Afgelopen maandag schreef ik over de eerste uren van het feest en een verrassing die wij hadden voor iedereen. Heb je dit verslag gemist, of zou je het graag nog een keer willen lezen? Klik dan hier.

Ik eindigde met het feit dat de avond na het openen van de dansvloer nog lang niet ten einde was, maar pas begon. Hier gaat het verslag nu verder.

Volledig uitgelaten en overrompeld kwamen na de dans vele familieleden en vrienden naar ons toe. “Wat een verrassing!” en “Dit hadden we echt niet aan zien komen!”, waren veel gehoorde opmerkingen. En nu de toon was gezet ging het gelijk flink los!
Van de” YMCA” tot “Links Rechts”  van “Snollebollekes”, alles kwam voorbij om er een geweldige avond van te maken! Ook hebben we flink in de polonaise gelopen op het “Dondert en het bliksemt” en dansten we de “Macarena” tot we erbij neer vielen! 😉
Een hoogtepuntje voor mij persoonlijk was om te midden van 3 hele belangrijke (kale) mannen te dansen en gek te doen op een nummer wat ik normaal gesproken verschrikkelijk vind, namelijk “Sex met die kale”! Het gaat hier bij dan ook helemaal niet om de tekst, want letterlijk genomen zou het nogal gek zijn… 😉 , maar vooral om de lol die van ons vieren afspatte en vooral ook de geweldige foto’s die we eraan over hebben gehouden!

Onze DJ Evert werd door veel van onze gasten geroemd, aangezien hij het feest niet alleen heel erg op gang hield, maar vooral ook door de vele verschillende genres die voorbij kwamen en er daardoor voor ieder wat wils bij zat. En dat maakte het ook zo leuk! “Leef” van André Hazes, “Think” van Aretha Franklin, maar ook een blokje Happy Hardcore kwam voorbij, waarop Lars met zijn (middelbare school) vrienden helemaal los ging!

Om jullie een wat beter beeld te geven, heb ik een filmpje gemaakt van wat beelden die door onze gasten zijn opgenomen tijdens het feest:

En omdat je van al dat gedans hele erge trek en dorst krijgt, kwamen er voortdurend dienbladen met hapjes en drankjes voorbij! Als klap op de vuurpijl kwam er ook rond een uur of half 12 nog een beenham aan het spit de zaal in, waar een kok plakken afsneed zodat we met elkaar konden genieten van heerlijke broodjes beenham, uiteraard mét honing mosterdsaus! 🙂

Over de catering op ons feest hebben we veel complimenten gehad. Sommige vroegen zich al af of wij dachten dat iedereen uitgehongerd was! 😉 Alhoewel dat er wel op leek, aangezien de beenham helemaal op is gegaan en dat terwijl er toch al heel wat gasten weg waren! We houden het er maar op dat het erg lekker was! Enne die beenham was betaald hoor, dus liever tot de laatste kruimel op, dan dat ze het weg moesten gooien! 🙂

Ondertussen werd er nog steeds flink gebruik gemaakt van de, in mijn vorige artikel genoemde, snapshot app. En door de door ons verzorgde photo props, leverde dat een aantal hele leuke foto’s op!

Rond 00.50uur startte Evert ons een na laatste nummer in. “Genoten” van Guus Meeuwis (Who else?! 😉 ) schalde door de speakers. En wat was dit nummer toepasselijk zeg, want wat hadden wij genoten! Echt met volle teugen! 😀 En met iedereen die er op dat moment nog was om ons heen deden we dat nog meer! Wat een liefde zeg! ♥
We sloten up tempo af met “Dank je wel” van de inmiddels bekende zanger en daarmee kwam onze trouwfeest tot een einde.

En na door iedereen uitgebreid te zijn bedankt voor de geweldige dag was het echt afgelopen. Lars en ik zochten onze spullen bij elkaar en wachtte tot de taxi kwam. Rond 01.45uur stapte de zeer aardige taxichauffeur binnen en bracht hij ons naar huis. Het werd een gezellig ritje, waarbij door de oprecht geïnteresseerde chauffeur heel de dag de revue passeerde.
Toen we bij ons huis aankwamen en hij voorstelde even mee te lopen, omdat wij natuurlijk niet wisten hoe het huis er aan toen was, kregen we het nog wel wat benauwd… Gelukkig bleek dit voor niets te zijn, want er stonden geen bekertjes water op de trap en er zat ook geen folie over de wc bril. Wel hingen er door heel het huis, zowel boven als beneden verschillende vlaggen en slingers op, wat ons erg verraste en wat het erg gezellig thuiskomen maakte! 🙂

En nadat we ons van onze trouwkleding hadden bevrijdt hebben we vervolgens nog tot 04.00uur in pyjama alle cadeaus uitgepakt en vooral heel veel geld geteld! We voelden ons dan ook heuse geldwolven! 😉 En wat waren we goed bedacht zeg! Hier kunnen we heel wat dromen mee verwezenlijken die nog op ons wensenlijstje staan! 😀

Nog steeds helemaal vol van de adrenaline besloten we toen toch maar ons bedje op te zoeken, want we waren ergens toch ook wel echt versleten! Wat een fantastische dag was het geweest, echt het allermooiste wat we tot nu toe samen mee hebben gemaakt! ♥

Naast 2 fotograven, hadden wij ook een videograaf rondlopen tijdens onze huwelijksdag. Wij presenteren bij deze dan ook met trots de trailer van onze huwelijksfilm:

En alhoewel de verslagen over onze huwelijksdag hiermee tot een einde zijn gekomen, volgen er de komende donderdagen nog wel 4 bruiloftsgerelateerde artikelen. Hou mijn blog voorlopig dus nog even in de gaten voor meer bruiloft geklets! 😉

Reacties

Reacties

4 gedachten over “After the wedding; onze trouwdag, de laatste uren van onze grote dag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.