After the wedding; hoe verder na de sabbatical?

Nu oktober om is en november alweer bijna een week oud, is het tijd om onze sabbatical af te sluiten en te vertellen hoe ik het nu verder op mijn blog aan ga pakken de komende tijd.
Benieuwd naar het eerste gloednieuwe artikel dat na de bruiloft geschreven is en antwoord op bovenstaande? Lees dan snel verder!

Ik kan het nu officieel van de daken schreeuwen! WE ZIJN GETROUWD! 😀 Morgen zelfs alweer 1 maand! 😮
We kijken terug op een fantastische dag vol ontspanning, geluk en heel veel liefde! Het was echt fantastisch! 😀

Door deze schitterende en meer dan geslaagde dag zit ik bomvol inspiratie! Dat is dan ook de reden dat de rubriek “after the wedding” voorlopig nog wel even doorloopt! Doordat het in mijn hoofd op het moment echt alleen bruiloft is wat er speelt, zal er deze maand zelfs op ieder blog moment, dus iedere maandag en donderdag een bruiloft gerelateerd artikel verschijnen. Vanaf december zal dat weer alleen de donderdag worden.

En dan even over die sabbatical, ik heb namelijk een beetje gelogen… Oké, we waren echt toe aan rust en die hebben we ook zeker gepakt, want heel stiekem zijn wij 3 dagen na de bruiloft voor 2 weken op huwelijksreis gegaan!
Onze gasten wisten dit, doordat het op de kaart stond, aangezien we het zonde vonden om bloemen te krijgen, waar we nog zo kort thuis waren. Maar uiteraard hang je dit niet aan de grote klok, je wilt immers geen open huis creëren! 😉 Hier en daar verscheen het wel in een felicitatie, maar gelukkig is er ook heel goed mee gespeeld door anderen als reactie op mijn eerste artikel dat na de bruiloft verscheen! 🙂

Ik schreef het hierboven al, ik zit bomvol inspiratie! Het is dan ook de bedoeling om heel de dag, inclusief de aanloop en de huwelijksreis erna, in zoveel mogelijk chronologische volgorde, te gaan beschrijven.
Uiteraard is het fantastisch om bij die verslagen bijpassende foto’s te kunnen laten zien! Helaas hebben wij alleen nog weinig, enkel de foto’s die al op Facebook zijn verschenen, ontvangen. Wij hopen dan ook vurig heel snel wat meer foto’s te krijgen van de fotograaf, zodat we jullie ook in beeld volledig mee kunnen laten genieten! 🙂

Maar zoals ik net schreef, er zijn dus wel al foto’s! Mocht je mij privé op Facebook niet volgen, of geen Facebook hebben, is dat alsnog een verrassing! En mocht je ze wel al hebben gezien, dan mag je er gewoon nog een keer van genieten! Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen! ♥


 

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.