After the wedding; onze locatie

Vandaag alweer het 4e artikel in “after the wedding”! Dit is tevens het laatste artikel wat ik vooruit heb gewerkt en dus voor de bruiloft heb geschreven. Het wordt nu ook eindelijk wel eens tijd voor verhalen en vooral foto’s van die bewuste dag, vinden jullie niet?! 😉 Vandaag nog even doorbijten dus! Mocht je benieuwd zijn naar alle ins & outs over onze locatie, zou ik je zeker aanraden dit artikel gewoon nog even te lezen! 🙂

We hebben er al die tijd redelijk schimmig over gedaan, maar nu kan het hoge woord eruit! Onze trouw, borrel, diner en feestlocatie was: DE WEVERHOEVE! Een kapitale boerderij en officieel rijksmonument uit 1770.

Toen we er kwamen in mei 2016, hadden we direct een klik! Ik ben altijd wel redelijk snel ergens enthousiast over, maar het viel mij op dat Lars hier ook echt zichtbaar helemaal weg van was! De boerderij inclusief rieten dak en authentieke balken aan de plafonds, heeft gewoon iets! Het is romantisch en door de inrichting toch ook wel redelijk modern en wat ook erg fijn was, het personeel is er zooo ontzettend aardig! 🙂
Waar we eerst met de eigenaar te  maken hadden, kregen we later Sandy als contactpersoon toegewezen. Een hele lieve vrouw, die heel goed meedenkt en waarmee je echt alle kanten op kunt! Aangezien je vaak maar 1x trouwt in je leven is alles nieuw en dus onwennig, Sandy begeleidde ons helemaal in de mogelijkheden die je hebt, maar liet ons zeker ook dingen uitproberen en accepteerde onze wensen.
Ook heb ik haar heel wat gestalkt met al mijn telefoontjes met vragen, maar ook dan was niets gek en gaf ze overal geduldig antwoord op. 🙂

Ook qua eten konden we alle kanten op! Aangezien een aantal mensen van Lars zijn familie van het kaliber “wat een boer niet kent, dat vreet ie niet” zijn, wilden we een zo normaal mogelijk menu. Een paar weken voor de bruiloft kregen wij het menu te horen en vervolgens hebben we dat helemaal naar eigen wens om kunnen buigen, zodat in onze ogen iedereen iets kon eten wat hij of zij lustte. Echt super fijn en het gaf voor ons toch weer een zorg minder! 🙂

Wij hebben destijds in 2015 heel bewust gekozen dat we alles op 1 locatie wilden, dit voor mijn rust, maar ook zeker voor de rust van de overige gasten en het zo relaxt mogelijk houden van de dag. Of dat relaxt houden ook echt is gelukt kan ik nu nog niet beoordelen. Wat ik wel kan beoordelen, is dat wij mede door de Wevershoeve en natuurlijk ons contactpersoon Sandy, met een gerust hart naar de dag toe hebben kunnen leven! ♥

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.