After the wedding; ons thema

Vandaag weer een nieuw artikel in “After the wedding”! Vandaag over ons thema. Want hoe kwamen we erbij en hoe hebben we het doorgevoerd? Als je benieuwd bent, lees dan snel verder!

Al heel snel kwamen we tot de conclusie dat we graag bepaalde kleuren aan de bruiloft wilden verbinden. En dan niet zo zeer, of absoluut niet, op het gebied van de kleding van de gasten, maar puur voor de aankleding en decoratie.
Natuurlijk lees je vaak over een kleurcode voor de kleding, maar op dat punt vonden wij het belangrijker dat mensen zich op hun gemak voelden in de kleding, dan welke kleur het zou zijn. Uiteraard hoopten we wel op gepaste kleding, maar als je uitgenodigd wordt voor een bruiloft namen wij maar even voor het gemak aan dat je dan niet in je joggingbroek verschijnt.

Zoals jullie vorige week al in het artikel over de kaart konden zien, komen daarin 3 kleuren heel erg naar voren, namelijk; grijs, wit en turquoise. Dit zijn dan ook gelijk onze themakleuren voor die dag geworden. En aan die kleuren zit vast dat het een “beachy” uitstraling moest hebben, oftewel, een strandthema. Dit thema zou voor mensen die ons kunnen, niet heel erg als een verrassing komen, aangezien de inrichting van ons huis ook best wel “beachy” genoemd mag worden… šŸ˜‰

Om het thema goed door te voeren hebben we dus veel gewerkt met schelpen, zeesterren en zand. Uiteraard ook weer zoveel mogelijk vergezeld door de drie eerder genoemde kleuren.
Zo hadden we een zelf gemaakte enveloppenkist, die volledig beplakt was met schelpen en zeesterren en hele zomerse en “beachy” bedankjes waarin het thema ook weer volledig is verwerkt.

Ook bij ons gastenboek hebben we het thema verwerkt. We hebben namelijk een foto van onze loveshoot af laten drukken op plexiglas, waar onze gasten vervolgens een boodschap op mochten schrijven aan ons. Helaas heb ik, doordat ik dit artikel voor de bruiloft heb geschreven, geen foto van het eindresultaat. Wel plaats ik hier de foto die we ervoor gebruikt hebben, zodat jullie een idee hebben. Onze gasten mochten hun gelukswensen opschrijven in het blauwe gedeelte.

Verder hadden we zowel buiten, als met de ceremonie ook binnen, een witte loper. Stonden er palmbomen bij de ingang en stond er een steigerhouten loungeset in de feestzaal met witte en turquoise kussentjes.
Ook waren alle stoelen voorzien van een witte hoes met turquoise strik en alle statafels hadden een witte hoes met turquoise top.
Tijdens het diner werd de tafelschikking duidelijk door een kaartje met naam die in een turquoise zeester stond.
Ook hingen er aan het plafond 50 Chinese lampionnen in verschillende kleuren blauw en wit.

Hoe het uiteindelijk op de dag heeft uitgepakt, kan ik je niet vertellen, door eerder genoemde reden. Zoals je kunt lezen was alles wel tot in de puntjes uitgedacht en hebben wij er echt alles aan gedaan om er die dag een tropische draai aan te geven. Onze gedachte was dan ook; “Ook al regent, onweert, of stormt het die dag, wij zorgen hoe dan ook voor het zonnige strandgevoel!” ā™„

Reacties

Reacties

EĆ©n gedachte over “After the wedding; ons thema

  • 26 oktober 2017 om 17:12
    Permalink

    Hehe meissie jullie hebben echt aan alles gedacht super knap gedaan en veel werk verzet en jullie kleding in bij passende kleuren wit en blauw echt hee l waren jullie

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.