Mijn favoriete kledingstukken van deze zomer

Aangezien het nog steeds officieel zomer is, kan dit artikel nog net.
Ik was al langer voornemend om hier een artikel over te schrijven, maar nu de tijd gaat dringen, moet ik er echt aan geloven! Daarom vandaag op mijn blog; “Mijn favoriete kledingstukken van deze zomer”.
Benieuwd naar mijn 6 favo’s op dit gebied? Lees dan snel verder!

Jurkjes en tunieken
Ik was toen ik zwaarder was altijd geneigd om langere en oversized shirts en truien te dragen. Ik merk dat nu ik inmiddels maat 36/38 draag ik het nog steeds netjes vindt om langere tunieken of shirts te dragen, wel zijn ze inmiddels aansluitend aan mijn lichaam en niet meer zo baggy als dat ik gewend was.
Ook jurkjes zijn “het” helemaal voor me, sinds ik een slanker postuur heb! Ik ben dan ook wat blij als de temperatuur een graad of 25 of warmer aantikt! 🙂
Mijn 2 favorieten van dit seizoen op dat gebied, zijn een roze gehaakt jurkje en een tuniek in pastel kleuren met hele schattige vlindertjes, waar ik vaak een roze broek onder draag.
Aan de tuniek zit inmiddels wat emotionele waarde. Die droeg ik namelijk voor het eerst op mijn 30e verjaardag tijdens onze vakantie in Turkije. Extra bijzonder is, dat we, terwijl ik deze outfit aanhad, de foto’s die we maakten na het huwelijksaanzoek 2 jaar ervoor, opnieuw maakten. ♥
Op het gehaakte jurkje krijg ik een altijd een boel complimenten, als ik het draag. Sommige mensen vragen zelfs of ik mijn trouwjurk al aan heb, zo chique staat het! 😮 Extra leuk aan dit jurkje is dat ik hem voor maar €7,- heb gescoord! En, je snapt vast, voor dat geld kon ik hem echt niet laten liggen! 😉

Broeken
Alhoewel ik me op en top vrouwelijk voel in een jurkje, draag ik ook nog steeds veel broeken. En aangezien het vaak maar half zomerweer is in Nederland, is een goed zittende driekwart broek een echte musthave!
Naast een aantal echt korte broeken en broeken tot de knie, heb ik ook 2 driekwart broeken. Favoriet is mijn driekwart spijkerbroek, online gekocht bij Bonprix! Deze zit heerlijk, sluit wat hoger, waardoor het buikje verhuld wordt en heeft een soepele stof. Ideaal te combineren met een shirtje en eventueel m’n spijkerjack, als blote armen te koud is.
Een andere favoriete broek van dit seizoen is mijn licht roze jogpants. Dragend als een joggingbroek, dus lekker zacht en heel comfortabel, maar toch vrouwelijk en een tikje stoer. Hij zit ook nog eens heel lekker en oogt door de omgeslagen broekspijpen sportief en lekker zomers! Door er sneakers onder te dragen, maak ik mijn look helemaal compleet!

Shirts en vesten
Van leuke shirtjes kun je er naar mijn idee nooit genoeg hebben! 😉 Ik heb dan ook best een aardige stapel! Mijn favoriet op dit gebied, is er een om tot een graad of 20 te dragen, en aangezien de temperatuur in Nederland hier niet heel vaak boven komt, draag ik hem vaak en graag. 🙂 Het is een wit luchtig shirt van doorschijnende stof met driekwart mouwen, waar een wit hemdje onderzit met hele stoere en toch vrouwelijke glimmende pailletten op de schouderbanden. Op het shirt staat een print met een grote ster. Mensen die mij wat beter kennen, weten dat ik daar heel blij van wordt en dat ik helemaal wild word als ik een kledingstuk met sterren erop zie! Je begrijpt dan ook vast, dat ik dit tikkeltje baggy shirt in 1 maat, echt niet kon laten hangen! 😉
Ook een lekker zomers en toch warm vest is in dit jaargetijde onmisbaar. Lekker voor de avonden na een warme dag, of als het overdag toch net iets te kil is om in je shirtje naar buiten te gaan. Ik scoorde een super gaaf, luchtig maar toch warm vest online bij Bonprix. Door de roomwitte kleur is hij ideaal te combineren met heel veel outfits! 🙂

Zo, dit was tie dan, het artikel over mijn favoriete zomerkleding!
Ook vandaag weer een iets korter artikel dan dat jullie normaal van mij gewend waren. Sinds mijn val probeer ik wat kortere artikelen te schrijven, omdat ik zelf en door opmerkingen heb gemerkt dat dit nu eenmaal net wat lekkerder wegleest.
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met mijn nieuwe manier van schrijven! Was het jullie al opgevallen? Vindt je het een positieve of negatieve ontwikkeling? Ik hoor het graag van je in een reactie!

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.