The wedding countdown; foto 14

Vandaag is het alweer de beurt aan foto 14 in “The wedding countdown”.
Dit keer een redelijk “jonge foto”, hij is iets ouder dan 2 jaar. En ondanks dat deze foto pas 2 is, herken je mij bijna niet meer en zit ik inmiddels letterlijk en figuurlijk heel anders in mijn vel! Benieuwd naar het verhaal achter deze foto? Lees dan snel verder!

Deze foto is gemaakt op 02 mei 2015, de dag dat Lars en ik precies 7 jaar samen waren!
We vierden deze mijlpaal met een weekendje weg naar Wijk aan zee. We verbleven in een heel mooi klein hotelletje, gelegen tegen de duinen aan. In 1 van de duinpannen had het hotel een relax centrum gerealiseerd, met een sauna en buiten, een beschut gelegen jacuzzi. Om samen even op en top te relaxen, hebben ook wij hier gebruik van gemaakt. Echt een hele bijzondere ervaring om ’s avonds onder de sterren en bij een toch wel redelijk koele temperatuur in het warme water en de bubbels saampjes te kunnen genieten.

Dat genieten was voor mij nog niet zo makkelijk. We hadden een rot periode achter de rug. Ik was een maand eerder ontslagen, na 4 maanden opname in een psychiatrische kliniek. 4 maanden was ik geen moment echt samen geweest met Lars, hadden we geen leuke uitjes gedaan samen en sliepen we niet in 1 bed.
Uiteraard keek ik heel erg uit naar het moment dat we dit allemaal wel weer zouden doen, maar toch was het ook een beetje eng. Ik was veranderd, zowel voor als tijdens mijn opname en zowel in lichamelijk als geestelijke zin. En dat moet je toch weer wennen aan elkaar.
Gelukkig ging dat wennen vrij snel en had ik zelf de stoute schoenen aangetrokken om dit weekendje weg te boeken, omdat we dat simpelweg allebei meer dan ooit verdienden!

Alsof het zo moest zijn, hadden we ook nog eens prachtig weer! We hebben dan ook redelijk veel strandwandelingen gemaakt, genoten van de plaatselijke restaurantjes en vooral van elkaar. Hand in hand lopen lijkt zo gewoon, maar dat hebben we in die 4 maanden tijd amper gedaan! Gewoon doen waar je zin in hebt, de niets moet, alles mag mentaliteit, echt heerlijk! We waren er zo aan toe en wat heeft het ons goed gedaan!
En dan te bedenken dat ik het weekend boekte nog tijdens mijn opname. Ook al was ik knoerthard aan het werk aan mezelf, “ons” verloor ik nooit uit het oog!

De foto is niet gemaakt in Wijk aan zee, maar in Zaandam. Om precies te zijn tijdens ons bezoek aan de Zaanse Schans, waar wij de toerist uithingen! šŸ˜‰
Dit op en top toeristische gebied, was maar op een half uurtje afstand gelegen van Wijk aan zee, de ideale gelegenheid om het door talloze buitenlanders bekeken park, als echte kaaskop nu ook zelf eens te bekijken!

Ik snap die toeristen wel! Het is echt een typisch Nederlands dorp en als je Nederland beter wilt leren kennen, ben je hier dus echt op het juiste adres! Naast de vele molens, vindt je hier onder andere divers oude ambachten, musea en kun je er heerlijk wandelen in de mooie groene en waterrijke omgeving.
Dat deden wij ook! We bezochten de museumwinkel van Albert Heijn, bekeken diverse winkeltjes met toeristische prullaria, maakten een rondvaart, aten een oer Hollandse pannenkoek en wandelden tussen de molens. Mede door het waterige zonnetje werd het een hele mooie dag!

Eigenlijk was het hele weekend gewoon heel bijzonder, liefdevol en mooi! Eindelijk na zoveel ellende, hadden we weer echt samen een paar dagen genoten! ā™„

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.