Geen artikel vandaag

Zoals sommige van jullie wellicht al op mijn Facebook pagina gezien hebben, heb ik een ongeluk gehad met skeeleren. Ik heb hier helaas een paar flinke schaafwonden en een zwaar gekneusde schouder aan over gehouden.
De schaafwonden beginnen gelukkig al te helen (mijn gezicht is inmiddels alweer vrij van de korsten, jeeej!), maar mijn schouder heeft zo’n serieuze klap gehad, dat ik (volgens de arts) er echt nog wel even last van zal houden. Door deze blessure kan ik helaas dus ook niet achter de computer zitten om een leuk artikel te typen (dit berichtje heb ik gedicteerd aan Lars). Jammer, want ik had toch zo’n leuk verslag van Big Rivers in gedachte, maar die houden jullie dus nog van me tegoed. Mocht het in de loop van deze week beter gaan dan kan het zijn dat er donderdag gewoon weer een artikel online komt, maar zo niet dan zal ik hierover een berichtje op Facebook zetten.

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.