Nieuw bij GewoonSam catering: BroodjesVanSam!

Op 1 april zag HapjesVanSam het levenslicht. En inmiddels bijna 3 maanden verder, kan ik zeggen dat de zaken goed gaan!
Kijk, we kunnen er echt niet van leven hoor! Maar dat is ook helemaal niet nodig met 2 salarissen. En het blijft altijd nog een hobby, dus ik verdien er eigenlijk vrijwel niets aan.

Op 5 mei kreeg ik een mailtje, met de vraag of ik mini broodjes kon verzorgen voor een babyshower. Nadat ik me er in verdiept had en een idee had met wat en hoe ik die broodjes dan zou presenteren, heb ik besloten de uitdaging aan te gaan.
Zo is er een nieuwe tak bij HapjesVanSam ontstaan, namelijk BroodjesVanSam!
Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe die broodjes eruit zien? Lees dan snel verder!

Aangezien HapjesVanSam een onderdeel is van mijn persoonlijk blog GewoonSam, staan ook die heel dicht bij mij. Ik lust alle hapjes, heb ze veelal zelf bedacht, of ze zijn afkomstig uit mijn familie. Met de broodjes vond ik het dus ook heel belangrijk dat het dichtbij me zou staan en dat ik er vooral een “Sam draai” aan zou geven. En dat is gelukt! Ook deze broodjes lust ik allemaal weer zelf en hebben allemaal een bepaalde finishing touch meegekregen, waardoor ze mijn “handtekening dragen”.

Tussen het eerste mailtje en het uiteindelijke aflevermoment van de broodjes zat een ruime maand. Genoeg tijd dus om me te verdiepen in het soort brood, de manier van beleggen en presenteren en het bepalen van een prijs.

Omdat de eerste bestelling voor een babyshower was, heb ik uiteraard rekening gehouden met wat een zwangere wel en niet mag eten. Daar zijn de soorten beleg dan ook veelal op afgestemd. De keuzes qua beleg ziet er op dit moment als volgt uit:

– Jong belegen kaas gezond
– Gegrilde beenham/ mosterd dille saus
– Kip kerriesalade
– Kruiden roomkaas
– Eiersalade
– Ambachtelijk gegrilde kipfilet gezond
– Tonijnsalade

Uiteraard zijn andere smaken altijd mogelijk op aanvraag! Ik sta dan ook open voor suggesties!
De mini broodjes worden luxe opgemaakt. Over de aard daarvan ga ik uiteraard niet te veel vertellen, dat is het geheim van Sam! 😉

De bestelhoeveelheid gaat per 6 stuks, wat betekend, dat je altijd minimaal 6 broodjes per smaak ontvangt. Qua soort brood is het een gevarieerd aanbod van onder andere kleine kaiserbroodjes, waldkornbolletjes en andere rustieke harde broodjes.

De prijs per mini broodje is €1,35 inclusief de levering op een luxe schaal. (Deze levering is inclusief binnen een straal van 15km enkele reis vanaf mijn woonadres in Hendrik ido Ambacht. Hierbuiten reken ik reiskosten.)

Inmiddels heb ik al een aantal bestellingen met broodjes afgeleverd en de reacties zijn alleen maar lovend! Ik citeer; “Was super!”, “Ze zijn allemaal opgegaan”, “Het zag er niet alleen goed uit, ze smaakten ook heerlijk!” en zo kan ik nog wel even doorgaan… 😉

Vanaf vandaag is het onderdeel “BroodjesVanSam” ook toegevoegd aan de catering pagina op mijn blog. Je vindt dit bovenin beeld op het scherm van computer of laptop en via het kopje “menu” op mobiele telefoon of tablet. Hier staat alle informatie nog is op een rijtje en zijn de prijzen te vinden onder de download knop van de prijslijsten.

Om alvast een beeld te krijgen van hoe de broodjes eruit komen te zien, voeg ik hieronder en op de cateringpagina wat foto’s toe.

Bij vragen, mag er altijd gemaild of gebeld worden (zie de cateringpagina voor mijn gegevens).

Sta ik binnenkort met de lekkerste broodjes bij jou voor de deur?

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.