The wedding countdown; foto 10

Wat gaat het toch snel, we zitten alweer in de dubbele cijfers qua foto’s! Vandaag is het namelijk de beurt aan foto 10!
Benieuwd naar het verhaal achter deze mooie romantische foto? Lees dan snel verder!

Deze foto is gemaakt op donderdag 24 december 2009. Ja, je leest het goed, december inderdaad! We waren toen namelijk samen met Lars zijn ouders en broertje in het zonnige Turkije waar we de kerstdagen doorbrachten onder de palmbomen! Dit hadden we te danken aan het feit dat zij op 19 november dat jaar 25 jaar getrouwd waren!

Het was er zo’n 25 graden en we beleefden er een heerlijke tijd met z’n vijfjes! Extra bijzonder was de aandacht die het resort schonk aan de kerstdagen. Zo was er nep sneeuw, stonden er diverse arrensleeĆ«n, opblaasbare Kerstmannen en sneeuwpoppen en hingen de kerstballen in de palmbomen!

Omdat wij met z’n vijfjes op vakantie gingen, hadden we met elkaar afgesproken geen kerstcadeautjes voor elkaar te kopen, dit was immers al een heel groot en duur cadeau! Toch kon ik het niet laten voor iedereen een tasje gevuld met kleine cadeautjes mee te smokkelen in m’n koffer. Omdat Lars er jammer genoeg op een gegeven moment toch achter kwam, besloot ik hem in het complot te betrekken. En dus slopen wij op kerstavond naar de kamer van Lars z’n ouders en broertje, zette de tasjes voor de deur, klopten aan en verstopten ons achter een muurtje. De blikken waren onbetaalbaar! Zo voelde het toch nog echt! Want dat was het volgens Lars z’n broertje daarvoor absoluut niet! In Nederland lag er namelijk ook nog eens bijna een halve meter sneeuw, als we de berichten moesten geloven! šŸ˜®

Vooral aan kerstavond werd door het resort veel aandacht geschonken. Omdat het resort populair is onder Duitsers en die veel waarde hechten aan “Der weihnachten”, werd tijdens het diner van alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke avond van te maken! Zo was het buffet nog luxer en uitgebreider dan normaal, liep iedereen, inclusief gasten, in (lange) avondkleding en was er een strijkorkestje, die voor extra sfeer zorgde. Maar hoe ze ook hun best deden, het bleef bijzonder, kerst onder de palmbomen… šŸ˜‰

De foto is gemaakt tijdens een fotoshoot, die we, zoals je kunt zien, deden tijdens zonsondergang. Het was een uitgebreide shoot en we zijn echt wel een paar uur zoet geweest. We liepen met de fotograaf naar alle mooie plekjes van het resort. Zo hebben we onder andere geposeerd op een grasveld tussen de palmbomen, bij het zwembad en op het strand. Het zorgde, ondanks de aanwezigheid van de fotograaf, voor hele mooie en intieme momenten. Ik kijk nu dan ook al reikhalzend uit naar de fotoshoot op onze “grote dag”! Nog eventjes geduld….

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.