WINACTIE in verband met het 1-jarig bestaan van GewoonSam!

Vandaag een artikel geheel in het teken van de winactie in verband met het 1-jarig bestaan van GewoonSam, wat ik afgelopen donderdag vierde!
Benieuwd wat je kunt winnen en wat je daarvoor moet doen? Lees dan snel verder!

Donderdag gaf ik al een subtiele hint over het cadeau. Jullie hebben natuurlijk de afgelopen dagen heel diep nagedacht en een aantal van jullie hebben vast al een heel sterk vermoeden… Laat ik het dan maar onthullen! Het cadeau waarop ik trakteer in verband met het 1 jarig bestaan is:

EEN SCHAAL VOL MET LEKKERE HAPJES VAN HAPJESVANSAM!

De schaal zal bestaan uit: 6 amusecups met de fris hartige combinatie van meloen en rauwe ham, 18 uiterst populaire wraprolletjes met kipfilet en 20 befaamde huisgemaakte gehaktballetjes naar moeders recept!

De schaal bestaat uit 44 hapjes, heeft een waarde van €26,- en kan binnenkort dus helemaal gratis en voor niets bij jou op tafel staan! Als dat geen top actie is, weet ik het ook niet meer!

Nu jullie weten waar er om te strijden valt, zijn jullie natuurlijk heel benieuwd wat jullie moeten doen!

Voor de mensen die via Facebook mee willen doen, werkt het als volgt:
Zoals ik donderdag al zei, betreft het een “deel – like – reageer” actie. Like dus het bericht waardoor je op dit artikel terecht bent gekomen en deel dit ook (openbaar). Vervolgens laat je in een reactie onder dit artikel of onder de link weten waarom jij de hapjes schaal zou willen winnen.

Voor de mensen zonder facebook die ook graag kans willen maken op de schaal, werkt het als volgt:
Laat in het reactie veld onder dit bericht weten waarom jij de hapjes schaal zou willen winnen.

Alleen de mensen die aan alle gestelde voorwaarden, zoals hierboven beschreven, voldoen, dingen mee naar de hapjes schaal.
Uit alle reacties kies ik de meest waardevolle, bijzondere, grappigste of mooiste reden.

Meedoen kan tot en met maandag 01 mei 23.59uur. In het artikel van 08 mei maak ik vervolgens de winnaar of winnares bekend, waar ik op een nader over een te komen datum en tijd de hapjes schaal af zal komen leveren.

Doe allemaal mee, waag een gokje en wie weet bel ik binnenkort dan wel bij jou aan met zo’n grote schaal vol met lekkere hapjes! Heel veel succes!

Reacties

Reacties

2 gedachten over “WINACTIE in verband met het 1-jarig bestaan van GewoonSam!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.