Een droom gaat in vervulling; GewoonSam catering “HapjesVanSam”

Zoals jullie al eerder hebben kunnen merken aan de recepten die ik op mijn blog publiceerde, heb ik een passie voor koken!
Ook vind ik het ontzettend leuk om hapjes te maken voor feesten en partijen. Ik pak dan ook iedere gelegenheid aan om mijn skills te tonen! Een buffet om de klussers te bedanken nadat ons huis klaar was, verjaardagen van onszelf of dierbaren, een paasbuffet; ik maak de hapjes!

En nu wil ik ook heel graag andere de “hapjes zorg” ontnemen en dus presenteer ik:

HapjesVanSam

Catering voor al uw feesten en partijen

Vanaf vandaag is er ook een nieuwe pagina aan deze website toegevoegd; Catering: HapjesVanSam. Hier vinden jullie alle informatie over de HapjesVanSam en de daarbij behorende prijzen.

Afgelopen zaterdag had ik mijn eerste echt grote klus en maakte ik het LuxeSam pakket welke bestaat uit 130 hapjes, voor een verjaardagsfeest van een oom en tante van Lars!
De voorbereidingen begonnen al een week eerder. We besloten naar de Makro te gaan om wat prijsinformatie op te doen. Het ging hierbij vooral om de presentatie van de hapjes. Dus de schalen, prikkers, amusecups en dergelijke.

De dag erna besloot ik dat er eigenlijk ook visitekaartjes moesten komen, dan kon er gelijk flink reclame worden gemaakt! Zo gezegd, zo gedaan! We doken het internet op, gingen aan de slag en al snel zagen we mijn zelf ontworpen visitekaartje op het scherm! 😀

Op woensdag werden tot mijn grote verbazing mijn visitekaartjes al geleverd! En dat 2 dagen voor de verwachte termijn die er voor stond! Ze zijn nog mooier dan op de computer! Ik ben er dan ook heel blij mee! 😀

De dagen richting de klus stonden in het teken van prijzen vergelijken, lijstjes maken en boodschappen doen.
Op vrijdagavond bereidde ik alvast het een en ander voor en maakte ik de gehaktballen volgens mijn moeders recept. Ze was trouwens maar wat trots, toen ze de namen van mijn hapjes zat te bekijken! Mijn zus vond trouwens dat ik het “volgens mijn zus haar recept” moest noemen, want die maakt ze tegenwoordig vaker dan mijn moeder. Maar toen ik uitlegde dat moeders recept ambachtelijker en dus ouder klinkt, vond ze het al snel goed! 😉

Zaterdag, de dag van de klus, ging de wekker om 05.30uur. Ja, je moet er wat voor over hebben! 😉 Lars, de schat,  was zoals altijd weer solidair en ook hij trotseerde de vroege wekker! Uiteindelijk gingen we na een snel ontbijtje en kopje koffie en thee om 06.30uur aan de slag.
We vormden een waar dreamteam! Alles leek vanzelf te gaan! Ik maakte de huisgemaakte tonijnsalade, waar hij de rode ui en augurk voor sneed. Ik begon aan de wraps, waar hij heel secuur de ijsbergsla voor waste en droogte.

Na het maken van de wraps volgde er een korte koffie- en theepauze.
Vervolgens gingen we snel verder met het ei – rookvleeshapje en de amusecups. Die laatste waren een kunst apart! Je bedenkt wel eens wat, maar dan moet het vervolgens natuurlijk nog wel overkomen! Nou, dat deed het hoor! Wat was en ben ik trots op het eindresultaat! Het waren werkelijk stuk voor stuk kunstwerkjes met prachtige kleuren- en smaakcombinaties!
Lars fotografeerde er dan ook lustig op los toen ze uiteindelijk klaar waren!

Even over dat fotograferen gesproken trouwens. Op een gegeven moment begon de tijd echt te dringen. En dan bedoel ik ook echt! Maar Lars ging op z’n dooie akkertje verder met z’n camera. En hij zat maar te mijmeren over de licht inval en de perfecte ondergrond. Ik kon hem wel schieten!
Maar achteraf ben ik maar wat blij met de foto’s! Ze zijn echt schitterend! Je zou de foto’s bijna in je mond willen stoppen, zo lekker ziet het eruit! 😉
Oordeel zelf maar:

Wat een plaatje hè?!
Via deze weg wil ik mijn lieve Lars dan ook heel erg bedanken en sorry zeggen voor het mopperen, want toen de stress toe sloeg, was ik niet altijd even lief! 😉

Nadat ook de komkommer – briehapjes en de kaaspuntjes klaar waren, begon het opmaken van de schalen! Vooraf wist ik niet precies hoeveel hapjes er op een schaal gingen, dus dit was nog best een werkje!
Uiteindelijk heb ik de 130 hapjes verdeeld over 4 schalen. Ik ben zo trots als een pauw op het eindresultaat!

Om 10.55uur stapte ik gewapend met de schalen de deur uit. En precies om 1 minuut over de afgesproken tijd stonden we bij Lars z’n oom en tante voor de deur. Ze vonden de opgemaakte schalen met hapjes er schitterend uitzien! Later hoorde ik dat alle familie er verschrikkelijk van had gesmuld en iedereen er laaiend enthousiast over was!

Door deze lovende woorden heb ik nog meer zin gekregen in mijn volgende klus! Misschien wel voor jou (verjaardags) feest!
Benieuwd naar wat ik jou kan bieden? Kijk dan snel op de recent toegevoegde pagina;

Catering: HapjesVanSam

Deze pagina is via de computer of tablet te vinden via het linkje bovenin het beeld.
Via de telefoon is de pagina te vinden door bovenin het beeld op ‘menu’ te klikken en vervolgens op het linkje.

Misschien sta ik binnenkort dan wel met al die lekkere hapjes bij jou voor de deur!

Reacties

Reacties

2 gedachten over “Een droom gaat in vervulling; GewoonSam catering “HapjesVanSam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.