HapjesVanSam

HapjesVanSam
Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag, bruiloft, pensionering of andere gelegenheid, maar heeft u geen zin om uren zelf in de keuken te staan? Bij ons vindt u feestelijke hapjes tegen een scherpe prijs!

Pakketen
HapjesVanSam werkt standaard met 4 vaste hapjespakketten en een hapjes keuze pakket.
De pakketten BasisSam, GewoonSam pakket A & B en LuxeSam bestaan uit 152, 142 of 137 hapjes per pakket, wat ruim voldoende is voor een feestavond met 30 á 35 personen.
Elk van deze pakketten bevat een gevarieerd aanbod van zowel vis- vlees- als vegetarische hapjes.

Zelf samenstellen?
Stelt u liever zelf een pakket met hapjes samen omdat u van een bepaald product meer wilt, of omdat u bijvoorbeeld meer of minder personen verwacht? Kies dan voor SamOpMaat, waarbij u (met vaste bestel hoeveelheden) een compleet eigen pakket samenstelt!

Uiteraard bent u ook vrij 1 van de vaste pakketten aan te vullen met losse hapjes uit SamOpMaat.

Levering
De hapjes worden geleverd op luxe schalen, waar de hapjes voorzien van een papieren cupje op worden gelegd. De amuses worden geleverd in stevige plastic amusecups met stevige plastic vorkjes.
De schalen zijn recyclebaar en kom ik de dag(en) na uw feest, op een vooraf overeengekomen tijdstip, weer (vuil) bij u ophalen.

Een keer per jaar (vaak in januari/februari) worden al onze hapjespakketten onder de loep genomen en stellen wij van nieuwe en/ of vernieuwde hapjes de pakketten voor het komende jaar samen.

Ga voor de inhoud van de verschillende pakketten (voor het jaar 2020) en de daarbij behorende prijzen naar de prijslijst.

Foto’s
Hieronder vindt u wat foto’s van hapjes uit ons huidige assortiment: