The wedding countdown, foto 6

Vandaag weer een nieuwe foto in de aftel categorie; “The wedding countdown”. Foto 6 alweer! Benieuwd naar het verhaal achter deze creepy foto? Lees dan snel verder!

Deze hilarische foto is gemaakt op 26 december 2016. 2e kerstdag afgelopen jaar dus!
En nee, Lars probeert me hier niet te vermoorden! We waren druk bezig hapjes en een toetje te maken voor de viering van de kerstdag bij zijn ouders en ik had gevraagd aan hem of hij foto’s wilde maken van dat proces. En blij dat hij was, dat hij eindelijk de gelegenheid had om dit zwaar gevaarlijk uitziende mes uit te proberen omdat er chocola fijn gehakt moest worden, maakte hij van de gelegenheid gebruik er gelijk even heel gek mee te doen!

Wat lag ik in een deuk toen ik deze foto’s tussen alle andere foto’s van worstenbroodjeskransen, witte chocolade mousse en stoofperen zag! Ik wist van niks! Ik stond echt op m’n gemakje de vanillepulp uit de stokjes door de monchou te roeren en dan doet hij dit!
Extra charmant is dat ik hier ongedoucht en in mijn pyjama staat, dat maakt het net af! šŸ˜‰

Die humor van Lars, is een heel groot onderdeel van wat ik zo leuk aan hem vindt. Alhoewel het hier net een scene uit “Silence of the lambs” lijkt, is hij normaal gesproken verre van gewelddadig, maar juist hartstikke lief!
En ook als ik het moeilijk heb of met mezelf in de knoop zit, gooit hij er weer een oneliner uit, waardoor ik gelijk weer een stukje opknap!
Doorgaans hebben wij dan ook de grootste lol en zijn we naast elkaar vriend en vriendin echte maatjes voor het leven!

Ik hoop op nog veel meer van deze onverwacht grappige en hilarische momenten en dat wij naast elkaars man en vrouw, beste vrienden blijven! ā™„

Reacties

Reacties

2 gedachten over “The wedding countdown, foto 6

  • 26 maart 2017 om 18:42
    Permalink

    Hehe Sam leuke pyjama en dat hakmes is het helemaal en die humor dat is bij jullie een recept voor een goed huwelijk .
    Dikke knuffel

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.