Shop till we drop; the spring collection!

Het is alweer maart! Bij mij beginnen de lentekriebels al! En weet je waar ik dan echt aan toe ben? Nieuwe kleren in van die leuke kleuren en luchtige stofjes!
En aangezien het met mijn lichamelijke conditie ook steeds beter gaat, heb ik afgelopen week de daad bij het woord gevoegd en ben ik wezen shoppen met mijn schoonmoeder!
Benieuwd naar mijn nieuwe aanwinsten? Lees dan snel verder!

Zoals jullie inmiddels allemaal ongetwijfeld weten, zijn Lars en ik hard aan het sparen voor onze bruiloft. Elke overgehouden euro wordt dan ook onverbiddelijk naar een speciale bruiloftspaarrekening gesluisd. Aangezien ik toch af en toe echt wel wat nieuwe kleding nodig hebt, maar hier dus niet heel veel aan uit wil geven, shop ik tegenwoordig bij de wat voordeligere winkels.
Afgezien van het feit dat ik gewoon weer wat leuke lichte kleurtjes in de kast wilde hebben liggen, was het ook wel echt nodig. Voor de winter heb ik een geheel nieuwe garderobe aangeschaft, maar die kleding, veelal maat M of 38/40, zit me allemaal net wat baggy en ruim. Ook zakken sommige broeken letterlijk van mn kont… Dus deze shopbeurt was naast heel leuk, ook gewoon zeer noodzakelijk! 😉

Trekpleister
Een dag vooraf zaten Lars en ik bij mijn ouders, omdat daar de thuiskapster kwam. Mijn moeder zat na haar knipbeurt driftig door de net geleverde reclameblaadjes te bladeren. Ze wist uiteraard van mijn shopplannen en dus wees ze me op de folder van de Trekpleister. Er stond een te gaaf donkerblauw met wit gestreept jurkje in! Die moest ik hebben! Tegelijk viel mijn oog op het spijkerjack wat er naast afgebeeld stond! Daar was ik al een tijdje naar opzoek! Ze hadden hem in verschillende wassingen en dat voor de spotprijs van €9,99! 😮 Bijkomend goed nieuws was dat deze folder de dag erna in zou gaan en mijn schoonmoeder en ik om 10.00uur hadden afgesproken, deze 2 items werden van mij!
Zo gezegd zo gedaan en dus reden we als eerste richting de Trekpleister op Zwijndrecht. Toen we het juiste pad gevonden hadden zag ik de jurkjes en jasjes al liggen, er waren er nog een heleboel! 🙂
Maar helaas voor mij was er waarschijnlijk een fout in de folder geslopen want er waren alleen zwart/ witte jurkjes geleverd en die kleurstelling vond ik nou net minder leuk…. Gelukkig lagen er nog meer super leuke kleren en dus viel mijn oog op een mosterdgeel jurkje! Ik besloot hem te passen en dus gingen jas, vest en shirt uit, stond ik daar in m’n hemd! Wat kon mij het schelen, ik wilde natuurlijk wel zeker weten dat het leuk stond! Via een beveiligingsspiegel bekeek ik mezelf van alle kanten, hij zat als gegoten, wat een cool jurkje zeg! Ook mijn schoonmoeder vond hem erg leuk! Vervolgens heb ik nog even het spijkerjasje gepast, ook die zat goed! 2 items in the pocket en op naar de volgende winkel! 🙂

Wibra
De volgende stop was de Wibra een stukje verderop. Ik was in deze winkel voor de winter supergoed geslaagd voor een bespottelijk lage prijs, dus het leek me een goed idee hier maar weer even rond te neuzen! Ze hadden een supergave nieuwe collectie binnen gekregen met hele mooie dunne stoffen broeken en hele leuke shirtjes, tunieken en jurkjes in pasteltintjes. We snuffelden alle rekken af en hadden uiteindelijk behoorlijk wat leuke dingen gevonden! En dus gingen jas, vest en shirt weer uit. Gelukkig hadden ze hier wel fatsoenlijke spiegels, dus ik kon mezelf in ieder geval goed bekijken 🙂 . Een aantal dingen vielen af; mouwen te strak, te ruim, niet mooi in m’n gezicht. Maar gelukkig vielen er ook 3 dingen wel in de smaak! Een fijn gebreid licht grijs shirtje met een witte streep op de mouwen en een te gekke witte tuniek! Ik realiseerde me dat het met mijn manier van leven en dan vooral de manier van knoeien best gevaarlijk was, zo’n spierwit shirt, maar och wat istie gaaf!
Ook besloot ik nog zo’n leuke stoffen broek mee te nemen in het grijs. Leek me leuk voor onder die witte tuniek. Deze kon ik alleen niet passen, want in m’n hemd staan kon nog net, maar om in m’n onderbroek te gaan staan ging me net te ver… 😉 En dus nam ik 2 verschillende maten mee en besloot ik die later in onze shopsessie ergens in een kleedhokje te passen.

Lara mode
We besloten vervolgens naar Walburg te gaan, daar zijn namelijk sinds dat de klandizie weer wat toe is genomen door de gratis parkeermogelijkheid, best wel wat nieuwe leuke kledingwinkels en boetiekjes bijgekomen.
We liepen langs Lara mode (naast de Zeeman). Mijn oog viel op het 50% korting rek voor de winkel. Hier hingen echt te gekke dingen aan! Ik besloot er een aantal mee naar binnen te nemen om te passen. Maar eenmaal binnen werd er helemaal niet direct gepast, want ik móest de rest bekijken! Wat een gave kleding zeg! En helemaal niet duur! Tuurlijk, je vindt er geen wibra prijsjes, want die zijn echt belachelijk laag, maar duur istie zeker niet!
Ik volg al een tijdje een aantal webshops via facebook, waarvan ik ook redelijke vaak winacties deel (voor degene die daar gek van worden, bied ik nu mijn nederige excuses aan…) en juist die kleding hing hier in real life! What the fuck?! Echt te gek! Ik raakte niet uit gekeken en ik werd steeds enthousiaster! Wat een leuke kleuren, wat een mooie modellen en wat een gave prints! 😮
Toen mijn armen bijna bezweken onder het gewicht van de kleding besloot ik maar vast te gaan passen. Een aantal dingen waren te strak of stonden niet mooi bij mijn figuur, maar de dingen die wel mooi stonden waren echt te gek! Uiteindelijk hield ik 3 stuks over; een grijze tuniek met fel gekleurde verfspetters, een grijze tuniek met een donkerblauwe 8 erop en een crème kleuring shirtje met heel veel donkerblauwe sterren, de Amerikaanse vlag en een strik aan de zijkant. Ik wilde de kleding echt heel graag hebben, maar eenmaal weer geland op deze aardbol realiseerde ik mij dat ik een keuze moest maken. Qua financiën kon ik ze gewoon niet alle drie nemen. Ik besloot mijn schoonmoeder bij mijn keus te betrekken en lag uit dat ik moest kiezen, omdat m’n portemonnee het anders niet leuk vond. Weet je wat ze toen zei; “Nou dan krijg je die van mij, hoef je ook niet te kiezen!” en ze griste zo het crème sterren shirt uit m’n handen! Super lief hè?! Na het afrekenen vloog ik haar om der nek en kreeg ze een dikke zoen! Wat bof ik toch met m’n schoonouders! 🙂

Owjah, in alle hectiek heb ik er ook nog aan gedacht om de broek van de Wibra te passen! De M heeft daarbij het onderspit moeten delven en maat S mocht blijven. Voor het mooie had hij nog een maat kleiner gemogen, maar die hadden ze niet. En omdat ik er ook bijna met m’n verstand niet bij kon; “Ik maat XS?!?!” 😮 , ben ik voor de veiligheid toch maar voor de S gegaan, want dat is al eng genoeg! 😉

Uiteindelijk hebben we ook de andere winkels nog wat bekeken, maar dat was meer voor inspiratie voor de volgende keer, want de knip was inmiddels leeg! 😉

Moe maar voldaan kwam ik ver in de middag thuis en plofte ik neer op de bank om de rest van de dag niets meer te doen. Op dit soort momenten merk ik echt goed dat m’n conditie nog lang niet is wat ie geweest is! Maar goed, ik had wel mooi effe 6 stuks bovenkleding, een spijkerjack en een broek gescoord! En dat voor €85,-! Ik denk niet dat veel mensen me dat makkelijk na doen!
Uiteraard kwam toen Lars thuis was uit z’n werk, alle energie spontaan terug, want ik moest al die te gekke items natuurlijk wel even laten zien! Hij vond het allemaal erg leuk, was wel wat bang voor de witte tuniek en vroeg of ik daar gelijk een slabbetje bij had gekocht, wat kent ie me toch goed…. Ook het shirt met de verfspetters vond ie cool, alleen vond hij het wel nodig even op te merken, dat zijn oom, die schilder is, er zo vast tientallen in de kast heeft hangen…. 😉

Al met al was het een geslaagde dag en ik ben dan ook zeer content met de nieuwe aanvulling op mijn garderobe. Laat de lente maar komen! 😀

Reacties

Reacties

2 gedachten over “Shop till we drop; the spring collection!

 • 6 maart 2017 om 18:50
  Permalink

  Super leuke kleding Sam je maak er ook wel een sport van hoor ik heb me rot gelachen jij shop op een leuke manier voor weinig geld .

  Gr Annie

  Beantwoorden
  • 6 maart 2017 om 22:00
   Permalink

   Jah, dat doe ik idd! Ik hoef niet perse naar de sportschool hoor, ga gewoon shoppen! Hahahaha! Bedankt voor je complimenten weer! ?

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.