The wedding countdown, foto 5

Vandaag is het alweer tijd voor de 5e foto in het onderdeel “the wedding countdown”. Het is er weer eentje uit de “oude doos”, want deze foto is bijna 8 jaar oud! Benieuwd naar het verhaal achter de jonge bekkies? Lees dan snel verder!

Deze foto is gemaakt op 02 mei 2009, precies op de dag dat Lars en ik vierden dat we 1 jaar samen waren! We gingen voor die gelegenheid een paar dagen op vakantie naar Epen in Zuid Limburg. Voor de eerste keer een paar dagen echt met z’n tweetjes! Best spannend!

Ik heb even diep moeten graven in mijn geheugen, maar kon me nog herinneren dat we in een prachtig hotel sliepen. In het plaatsje was verder weinig te doen, afgezien van 1 straat waar wat hotels en andere horeca gevestigd was. Er zat onder andere een ijssalon die hebben geweten dat we er waren, we zaten er iedere dag! šŸ˜‰ Met de auto zat je overal zo. We hebben dan ook veel gezien! We gingen onder andere naar het Ā drielandenpunt in Vaals, waar we ook dwaalden door het plaatselijke doolhof, bezochten de militaire begraafplaats in Margraten, wat extra beladen was gezien de datum en gingen naar Valkenburg waar we naast meerdere ritjes in rodel- en kabelbaan ook de steenkolenmijn bezochten, de plek van deze foto!

We hadden alle dagen prachtig weer, maar namen, zoals geadviseerd, die dag wel de jassen mee, aangezien het in de steenkolenmijn niet echt warm was en je dus best een mouwtje kon gebruiken.
We werden rondgeleid door een oudere man die zelf zo rechtstreeks uit de mijn had kunnen komen gezien zijn kleding, helm en bijpassend lampje om zijn hoofd! Wat er precies gezegd is en wat we hebben gezien kan ik me niet meer heel goed herinneren. Wel weet ik nog dat we het best indrukwekkend vonden, omdat er ook hele jonge mensen in die mijn werkten en je ook echt zag en hoorde hoe ze leefden, maar vooral overleefden…

We hebben heerlijk onbezorgde dagen gehad, waarbij we genoten van de omgeving, het weer, het lekkere eten, maar vooral elkaar!
Een bijzondere tijd, die voor altijd een mooie herinnering heeft achter gelaten! šŸ™‚

En nu bijna 8 jaar later, duurt het nog maar een kleine 7 maanden voordat we elkaar het jawoord geven! Iets waar we toen nog lang niet mee bezig waren en ons waarschijnlijk niet voor hadden kunnen stellen… Maar inmiddels na vele toppen en dalen meegemaakt te hebben, zijn we er helemaal klaar voor! We kunnen niet wachten!

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.