De koopjeshoek, mijn aankopen in de maand april

Het is de laatste donderdag van april, dat betekend dat vandaag mijn aankopen van de afgelopen maand centraal staan! Benieuwd wat ik heb deze maand allemaal heb aangeschaft? Lees dan snel verder!

Mede doordat ik Ali Express heb (her)ontdekt heb ik iets meer gekocht dan normaal… Ik heb mij deze maand mede daardoor verblijd me maar liefst 10 nieuwe aankopen!
Hier komen ze:

Horloges:
Zoals ik net al schreef heb ik onlangs Ali Express (her)ontdekt! Rondom de bruiloft was het al een geliefde webshop, waar we zowat alle decoratie en overige aankleding vandaan haalden, maar nog nooit shopte ik er voor iets persoonlijks. Tótdat Lars naar iets opzoek was en erachter kwam dat er die week een speciale actie was waardoor heel veel artikelen nog goedkoper waren dan normaal! Toen besloot ik me er toch maar aan te wagen. Iets wat ik achteraf beter niet had kunnen doen… Want je raadt het vast al, ik ben toch inmiddels wel een klein beetje verslaafd… 😉
Eerst ging ik opzoek naar een horloge. toen ik doorhad dat deze echt belachelijk goedkoop geprijsd waren, besloot ik er meer te bestellen, zodat ik ze aan mijn kleding en de gelegenheid aan kan passen. Iets met; waarom niet, nu ze zoooo goedkoop zijn! 😉
Ik kocht dus 3 horloges. De laatste kwam afgelopen zaterdag binnen.
De eerste is er een uitgevoerd in een rosé gouden kleur, met metalen band, die heel chique oogt en staat en ik dus echt voor netjes hou.
De tweede is een geheel zwart horloge, zowel band als klokje, en kan zowel voor netjes als sportief, maar heb ik in ieder geval om aan te passen bij (gedeeltelijk) zwarte kleding.
De  derde is een heel sportief en stoer horloge en zou ik dus meer alledaags dragen, als mijn kleding ook sportief en stoer is.
Hieronder komen de foto’s, waar ik voor de gelegenheid de prijs bij zou zetten. Val niet van je stoel, want de prijzen zijn echt belachelijk! 😉

Handtassen:
Toen ik toch lekker bezig was op de website van ome Ali, besloot ik gelijk te gaan kijken voor wat handtassen! Ik wilde graag een wat kleinere in een zomers kleurtje voor op vakantie, waar niet heel mijn hebben en houwen in hoeft, maar in ieder geval wel mijn brillenkoker (om zonne- met gewone bril af te kunnen wisselen) een portemonnee en nog wat kleine dingetjes.  Ik vond vrij snel een hele leuke licht blauwe, welke ik heel snel bestelde. Het enge is natuurlijk dat je van een plaatje niet precies goed kan opmaken hoe of wat, maarja voor dit geld… 😉
Na 1,5 week werd de tas al bezorgd! Ik besloot hem gelijk uit te pakken en was blij verrast! Je kunt hem namelijk gebruiken in 2 groottes, met of zonder omslag! Het is lastig uit te leggen, maar op de foto goed te zien. Met de omslag sluit je hem niet af, want er zit gewoon een rits in, waardoor m’n spulletjes ook als ik hem zonder omslag gebruik, toch veilig zijn! 🙂
Ook bestelde ik nog een nette licht grijze handtas, wat geen hutkoffer, maar ook geen piep klein tasje is en heel handig is ingedeeld van binnen. 2 nieuwe, mooie en handige tassen! Ik ben een blij mens! 😀

Strandtas:
Ook werd het met het mooie weer zo voor de deur en een vakantie in het verschiet hoog tijd voor een nieuwe strandtas, aangezien de vorige redelijk vies en versleten is inmiddels… Ik zocht een leuke op en bestelde hem direct! Bij thuiskomst viel de grootte iets tegen, doordat hij net iets kleiner is dan dat wij gewend zijn. Maar alsnog ben ik er heel blij mee! Met een handig binnen vakje met rits zweven kleine of kostbare spullen niet los in de tas, wat erg fijn is. 🙂

Portemonnee:
Het was bijna te mooi om waar te zijn, maar toch was 1 product echt niet goed, de bestelde portemonnee. Ik had zo goed gekeken naar de informatie en de foto’s, maar toen hij binnen kwam zat er helaas geen ritsvakje in voor kleingeld… 🙁 Echt heel jammer, want hij is zo leuk! Ik zoek nog een oplossing om hem toch niet helemaal af te hoeven danken. Hij kan natuurlijk altijd nog dienen als pasjesportemonnee, want daar heb je er immers altijd teveel van! 😉

Spijkerjasje:
Ook kocht ik nog wat dingen niet op Ali Express. Kleding vind ik namelijk toch wat eng…
Zoals ik in de vorige koopjeshoek heb verteld heb ik wat kleding gekocht bij een dame die ik via Facebook heb leren kennen. Ook deze maand kocht ik nog wat bij haar. Ze stuurde me namelijk een berichtje met foto’s van kleding dat ze ook weg deed, doordat ze het niet meer paste. Ik ben er direct tussen gaan speuren en zag een te leuk spijkerjasje! Ik heb er al een van donkere spijkerstof, maar dit was een lichtere stof met hier en daar een versleten plek, zo leuk!
We maakten dus een afspraak, ik paste het jasje en besloot hem direct over te nemen! Heerlijk op dagen dat je nog net niet zonder mouwtje kan en ideaal te combineren op heel veel verschillende manieren! 🙂

Zomerjas:
Onmisbaar in Nederland, vooral in de ochtend, wat later op de avond of op een algeheel wat frissere dag, is de zomerjas! Ik shopte een super leuke! In eerste instantie had ik een wat korter model in een lichte kleur, zonder al te veel poespas in mijn hoofd. Na wat paswerk kwam ik erachter dat, vooral omdat ik ook vaak wat langere shirts, tunieken en blouses draag, ik toch graag een langere jas wilde. Het werd een beige kleurige, met best iets meer details en frutsels dan dat ik in mijn hoofd had. Hoe hij stond gaf echt de doorslag! 🙂

Sneakers:
Toen ik afgelopen week de laarzen opborg en mijn zomer schoentjes te voorschijn haalde, kwam ik erachter dat ik toch echt nog wel wat paar kon gebruiken. Nu weet ik dat dit vast een veel voorkomende gedachte bij de meeste vrouwen is, maar bij mij is het echt noodzaak, ik heb dan ook niet heel veel paar schoenen… 😉 Op een dagje stad liep ik met een nog niet specifiek plan de “van Haren” binnen. Het eerste pad waar mijn oog op viel waren de wat sportievere schoenen. Ik struinde het pad door, maar zag niets leuks dat ook nog in mijn lastige maat (42, soms 43) beschikbaar was. Tótdat ik een stapel dozen zag staan met te leuke sneakers daar bovenop! Ik werd helemaal wild van de leuke kleurtjes waarin ze verkrijgbaar waren! Toen ik zag dat de mooiste kleuren (legergroen en jeansblauw) ook nog eens in maat 42 beschikbaar waren, twijfelde ik geen moment, griste de dozen uit de stapel en zocht naar een plek om ze te passen.
Ze zaten als gegoten en voelde echt als pantoffels! Dit had ik nog nooit gehad! Met 2 paar te gekke schoenen liep ik naar de kassa. Wat een geluksdag! 😀

Zo dit waren ze dan, mijn aankopen in de maand april! Het is een heel wat langer artikel geworden dan de vorige 3, mede door mijn iet wat uit de hand lopende Ali Express verslaving… Er zijn nog wat producten onderweg, dus ik kan jullie niet beloven dat het volgende artikel korter zal zijn… 😉

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en misschien zelfs wel heb kunnen inspireren, je moet maar net opzoek zijn naar wat leuke horloges of een strandtas. 😉 Mocht je vragen hebben over een linkje, prijzen, pasvorm of wat dan ook, stel ze! Wie weet kan ik je helpen en ben jij binnenkort ook helemaal blij met je nieuwe aankoop! ♥

Reacties

Reacties

2 gedachten over “De koopjeshoek, mijn aankopen in de maand april

 • 28 april 2018 om 13:24
  Permalink

  Hehe Sam.
  Je heb weer leuke dingen gekocht veel plezier er mee en niet te veel op Alie Exspres kijken haha .
  Gr Annie

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.