Lezers, ik heb jullie hulp nodig!

De titel van dit artikel zegt het al, ik heb jullie hulp nodig! En dringend ook, want ik zit behoorlijk met de handen in het haar… Benieuwd waarbij ik jullie hulp nodig heb en wat er aan de hand is? Lees dan snel verder!

Ik zal het maar meteen opbiechten ik ben inspiratieloos! Zo type ik dit artikel ook pas een paar uur voordat het online komt en niet zoals ik gewend ben enkele dagen tot een week van te voren. Ik weet echt niet meer waarover ik wil schrijven. Het kwaad is dus geschied, ik heb een heus writer’s block! 🙁

En natuurlijk bestaan er verschillende websites waarop je talloze suggesties vindt voor onderwerpen om over te bloggen, maar als je eenmaal in zo’n flow zit kom je er moeilijk uit merk ik al…
Daarom heb ik besloten het aan jullie, mijn lezers, over te laten! De laatste weken heb ik een hoop nieuwe lezers mogen verwelkomen, daarom lijkt het me dan ook leuk om eens te kijken welke onderwerpen er onder jullie leven! Uiteraard geef ik wel de suggesties, is het zoeken op Google naar nieuwe onderwerpen toch nog ergens goed voor! 😉

Maar hoe komt het nu dat ik geen inspiratie heb? Ik vraag het me de laatste dagen continue af… Een groot deel wijd ik aan de therapie waar ik sinds 5 weken mee bezig heb. Omdat mijn weken nu eenmaal merendeel bestaan uit het volgen van deze therapie en het daarbij behorende huiswerk, blijft er weinig tijd over voor andere dingen. Ook ben ik erg moe en ga ik dus steevast een uur naar bed zodra ik thuis kom. Daarna ga ik koken en ’s avonds maak ik huiswerk of hang ik voor de tv. Niet echt spannend om over te schrijven dus. Uiteraard zijn er ook nog weekenden, maar daarin maakten we de afgelopen weken ook niet echt veel spannends mee en doen we het voornamelijk rustig aan. Ik heb me al eens afgevraagd of een artikel over deze bewuste therapie misschien een goed idee is, maar dat zie ik vooralsnog niet zitten. Ik weet dat ik me aan het begin van dit jaar voorgenomen had om me nog meer open te stellen, zodat jullie me nog beter kunnen leren kennen, maar aangezien het pas eind februari is, heb ik nog 10 maanden om dat te doen en vind ik het voor nu echt nog te vroeg. Ik vind het gelijk een goed moment om daar nog even een opmerking bij te plaatsen. Voor mij is openstellen namelijk niet perse het vertellen welke psychische ziekte ik heb en wat ik precies allemaal in die therapie doe, maar het kan ook gewoon simpelweg zijn hoe mijn dagen eruit zien, of zoals ik op de donderdag al doe, waar ik “fan” van ben.

Oké, het moment is nu echt daar, jou stem mag klinken! Ik zou het dan ook heel fijn vinden als je op de onderstaande poll door een paar klikken even laat weten over welke onderwerpen je wel een artikel zou willen lezen!
Meerdere antwoorden zijn mogelijk, je hoeft dus niet slechts 1 antwoord te kiezen. Je mag echt alles aanklikken wat je interesseert!
Over de 3 meest gestemde onderwerpen schrijf ik zeker een artikel en misschien kies ik er nog wel meer uit, mochten de scores dicht bij elkaar liggen.
Ik wil jullie alvast heel erg bedanken en ik hoop jullie snel weer te kunnen verblijden met een inspiratievol artikel! 😉

Over welk(e) onderwerp(en) zouden jullie graag nog een artikel willen lezen?

  • Hoe zie ik mijn toekomst (20%, 9 Stemmen)
  • Een dag uit het leven van GewoonSam (fotoverslag) (15%, 7 Stemmen)
  • 5x deze apps zijn voor mij onmisbaar op mijn telefoon (11%, 5 Stemmen)
  • 5x wat is mijn ergste nachtmerrie (11%, 5 Stemmen)
  • 10 liedjes die ik te gek vind, maar waar ik me eigenlijk een beetje voor schaam (9%, 4 Stemmen)
  • Een artikel vol met een verzameling gekke plaatjes en foto's van mijn telefoon (9%, 4 Stemmen)
  • De antwoorden op 10 vragen om mij beter te leren kennen (7%, 3 Stemmen)
  • Een vlog (video verslag) over iets wat ik mee maak, in plaats van een blog (geschreven verslag) (7%, 3 Stemmen)
  • Een (foto en/of video) verslag over een wedstrijd van FC Dordrecht (7%, 3 Stemmen)
  • Mijn favoriete kleding dit seizoen (7%, 3 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 12

Laden ... Laden ...

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.