De nieuwe invulling van mijn blog

Een  nieuw jaar, nieuwe kansen! Dat geldt ook voor mijn blog! Vandaar dat ik vandaag mijn nieuwe vaste rubriek voor op de donderdag presenteer en vertel hoe ik het op bloggebied in ga vullen dit jaar. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Al vanaf het begin van GewoonSam is er een vaste rubriek op donderdag. En waar dat het  afgelopen jaar iedere donderdag een bruiloftsgerelateerd artikel betrof, gooi ik het nu over een hele andere boeg! Zo komt er niet 1 vaste rubriek, maar zal de laatste donderdag van de maand ook zijn eigen vaste rubriek hebben, die dus in plaats van wekelijks, maandelijks online komt. Misschien klinkt het een beetje schimmig, daarom nu wat meer tekst en uitleg:

Vanaf donderdag 11 januari presenteer ik mijn nieuwe vaste rubriek:

Gewoon  fan van …

In gewoon fan van …, vertel ik over het onderwerp dat op de stippellijntjes komt te staan. Het vertelt over iets waar ik “fan” van ben. Wat dat is kan heel uiteenlopend zijn, zo kan het gaan over iets op het gebied van eten, maar ook over mijn favoriete sport, boek, film, product of persoon. Op deze manier probeer ik mijn persoonlijk blog nog persoonlijker te maken en mij nog meer bloot te geven, want wie is GewoonSam nu eigenlijk? Ben je dus benieuwd naar de diepere ik en waar ik me zoal mee bezig hou, waar ik van kan genieten en waar mijn hart sneller van gaat kloppen, dan raad ik je aan zeker iedere donderdag mee te lezen!

Maar zoals ik net al zei, komt er ook een maandelijkse rubriek! Die maandelijkse rubriek verschijnt de laatste donderdag van de maand en zal dus donderdag 25 januari van start gaan. Deze vaste rubriek krijgt de titel:

De koopjeshoek

In deze rubriek vertel ik je wat mijn aankopen van die maand waren, waarom ik ze heb gekocht, wat het voor me betekend en waarom ik juist voor deze aankoop koos. Ook dit kan weer heel uiteenlopend zijn en zal de ene maand meer zijn dan de andere. Met die aankopen bedoel ik uiteraard niet de wekelijkse boodschappen, of een ham kaas croissantje van de warme bakker, maar echt de persoonlijke aankopen, zoals een nieuw kledingstuk, een lekker luchtje, een goed boek of iets voor in huis. Op deze manier krijgen jullie ook weer een exclusief kijkje in mijn leven, wat er naast de wekelijkse rubriek voor zorgt dat mijn blog nog persoonlijker en opener wordt, dan deze ooit was.

Naast de donderdag is het ook nog steeds mijn doel om op maandag een artikel online te zetten. Op de maandag zal dat, zoals jullie van mij gewend zijn, een artikel zijn wat uit het leven gegrepen is, over iets wat ik heb meegemaakt, of iets wat ik gewoon kwijt wil.

Het invullen van mijn blog op deze manier is een persoonlijke keuze waardoor ik hoop dat ik mensen inspireer, aan het denken zet, maar ook zeker een manier om mij beter te begrijpen. Zoals jullie weten ben ik geestelijk ziek, dit is een last die ik altijd met me mee zal dragen, maar die me zeker niet minder of meer maakt dan een andere persoon. Omdat er nog steeds veel onbegrip heerst over het hebben van een psychische aandoening, hoop ik door deze inkijk in mijn persoonlijke leven mijn steentje bij te dragen aan de acceptatie daarvan.

Bovenal hoop ik dat jullie in dit nieuwe blog jaar zullen genieten van mijn nieuwe vaste rubrieken en dat ik mijn bovenstaande doelen (voor een deel) kan bereiken!
Sowieso ben ik gek op feedback! Het is zo ontzettend gaaf om te lezen wat iemand zijn mening is over jou artikel, ook als dit op enige wijze een minder positieve mening bevat, daarom wil ik jullie vragen je gevoel zeker niet onder stoelen of banken te steken en gewoon te reageren als je iets kwijt wilt! Ik lees alle reacties en zal 9 van de 10 keer ook zeker reageren!

Ik wens jullie veel plezier bij het lezen van mijn nieuwe artikelen dit jaar!

Groetjes Sam ♥

Reacties

Reacties

2 gedachten over “De nieuwe invulling van mijn blog

 • 7 januari 2018 om 19:02
  Permalink

  Hehe Sam wat onzettend moedig om dit zo te doen en ja veel mensen weten
  niet wat het is als het in je hoofd niet goed gaat .
  Hoop ook wat te leren hier over van jou wens veel succes met al die nieuwe dingen die je gaat doen .
  Dikke knuffel Annie

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.