The wedding countdown; de loveshoot

Vandaag het laatste informatieve artikel van “the wedding countdown”! De laatste, het is toch ongelofelijk! ๐Ÿ˜ฎ Hierna volgen nog 2 hele dierbare foto’s en dan is het aftellen voltooid! Waar ik het me zo begin januari nauwelijks voor kon stellen hoe het zou voelen als het bijna zover zou zijn, is het nu gewoon bijna daar! Zo onwerkelijk! ๐Ÿ˜ฎ
Vandaag het laatste informatieve artikel dus. Een artikel wat gaat over onze loveshoot. Een hele mooie en dierbare middag en avond, die ik graag met jullie deel en uiteraard zijn wij ook heel benieuwd naar jullie reacties op het eindresultaat, want wij zijn er echt helemaal verliefd op!
Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lars heeft een bevriend collega die naast haar parttime baan ook professioneel fotograaf is. Voor mensen uit onze familiekring, zij heeft eerder voor ons de foto gemaakt met onze namen in het zand, die bij ons boven de eettafel hangt. Een echte eyecatcher waarop we heel trots zijn en waar we nog steeds veel reacties op krijgen.
Patricia Bollen, zoals de fotograaf heet, kent ons al langere tijd en heeft dus ook mijn “afval- proces” bewust meegemaakt. Lars ziet haar af en toe in de wandelgangen, aangezien zij allebei op een andere afdeling en vaak ook een andere locatie werken en ik zie haar ongeveer 1 รก 2 keer per jaar, aangezien zij ook een vaak geziene vrijwilliger bij Big Rivers is, waar ze foto’s van de artiesten en het publiek maakt.
Tijdens deze ontmoetingen spraken wij vaak de wens uit wat mooie foto’s samen te willen, aangezien we niet echt mooie foto’s hebben van samen met hoe ik er nu uitzie รฉn zij sprak vervolgens de wens uit mij graag zo mooi mogelijk vast te leggen, aangezien ik zo hard heb gewerkt om er uit te zien, zoals ik dat nu doe.
En aangezien wij hadden bedacht dat we met een paar van die foto’s heel graag iets voor de bruiloft wilden doen, kwamen deze wensen exact 2 maanden voor de trouwdatum uit.

Op 07 augustus was het dus zover! Na erg last minute een afspraak met elkaar gemaakt te hebben, aangezien we echt mooi weer nodig hadden, troffen we elkaar aan het einde van de middag op het strand van Rockanje.
En niet alleen Patricia, die heel haar uitrusting mee had genomen was aan het sjouwen, wij zeulden ons ook rot! Die boodschappentas vol met kleding weegt namelijk aardig door! ๐Ÿ˜‰
Ik hoor je denken; “kleding”? Kleding ja! Patricia had namelijk bedacht op verschillende momenten en in verschillende settingen foto’s te maken en daar horen nu eenmaal verschillende soorten en stijlen kleding bij! Hoezo professioneel? En dat ook nog gratis hรจ! Want alhoewel ik dat nog niet eerder heb genoemd, deze gehele shoot kwam voor Patricia’s rekening, gewoon omdat zij graag nog wat creatieve dingen wilde oefenen, omdat ze het heel leuk vindt om te doen en omdat wij heel graag mooie foto’s wilden! ๐Ÿ™‚

De eerste foto’s werden gemaakt tegen een steigerhouten muurtje van een strandtent. Wij konden aan Patricia wennen, Patricia aan ons. Want alhoewel we elkaar al wat langer kennen, is het toch altijd een beetje eng en onwennig voor zo’n camera!
We ploften heel lazy neer en genoten van elkaar en het heerlijke weer. Het was ook zo’n prachtige zonnige dag, daar hebben we echt geluk mee gehad!
De foto’s die op deze plek zijn gemaakt ogen heel ontspannen en gezellig, precies zoals het op dat moment was! ๐Ÿ™‚

Vervolgens vroeg Patricia ons of we op het muurtje wilden gaan zitten, zodat ze de prachtige blauwe lucht als achtergrond kon gebruiken.
Wij stemden natuurlijk gelijk in! Eenmaal boven, vond ik het toch een tikkeltje gek, heel het terras zat namelijk vol! ๐Ÿ˜ฎ Zit je daar een beetje te poseren terwijl er gewoon allemaal mensen achter je zitten! En sommigen echt al heel dichtbij hรจ?!
Maar ook die foto’s zijn echt mega gaaf, je ziet bijna niet dat ik me stiekem wel heel opgelaten voelde… ๐Ÿ˜‰

Daarna kwam Patries met een topidee! Ze zag opeens dat er aan een paal wat palmboombladeren gebonden waren! Nou, daar kon ze wel wat mee! Die paal zag er eerlijk gezegd wat treurig uit met al die met dikke lagen tape vastgeplakte bladeren, ik stond dan denk ik ook redelijk vreemd te kijken, toen zij steeds enthousiaster werd! ๐Ÿ˜‰ Maar toen ik op het schermpje van de camera het resultaat van de eerste foto zag, was ik om! Dit was fantastisch! Dat noem ik nou professioneel! Ik zou er echt niet opkomen!
En alhoewel ik van de afbeelding op het kleine schermpje al helemaal wild werd, werd ik van het eindresultaat helemaal gek! Want wat zijn deze foto’s FAN-TAS-TISCH geworden! ๐Ÿ˜ฎ

Toen kwam er weer een redelijk ongemakkelijk moment. Het leek Lars namelijk leuk om op een strandbedje te gaan liggen en hierop te poseren. Dit bedje stond alleen wel pal voor het overvolle terras van de strandtent met het eerder genoemde steigerhouten muurtje! Maar ach, gewoon niet kijken en gaan! We hadden immers zo’n leuke middag! En wij wilden graag mooie foto’s, dan moet je er wel wat voor over hebben! ๐Ÿ˜‰
Helaas vond mijn schouder het minder leuk op het bedje. En alhoewel Lars volhoudt het echt niet aan de foto’s te kunnen zien, voel ik opnieuw de pijn als ik er naar kijk. Al met al zijn ook deze wel weer heel gaaf geworden! ๐Ÿ™‚

Na een korte drink- en snackpauze bij de inmiddels beruchte strandtent, waren de duinen aan de beurt! Voor de oplettende kijkers, ja, dit was dus zo’n kleding wisselmoment waar ik het eerder over had! En waar ik 3 verschillende T-shirt en 1 driekwart broek mee had genomen, had Lars echt werkelijk waar een stapel T-shirt meegenomen waar je U tegen zegt! Patricia koos uiteindelijk wat zij qua kleuren het beste vond matchen bij elkaar en bij de omgeving. De overige inhoud van de kledingkast ging de tas weer in en wij deden op de wc snel de grote wisseltruc!

Een tikkeltje illegaal deden we ons intrede in de duinen, dat afzetlint was immers vast niet voor de sier neergezet! Maar ach, we zouden geen vlieg kwaad doen en maakten het niet vuil, dus wij vonden dat het best wel kon. ๐Ÿ˜‰
Verschillende poses volgden elkaar op. Dan weer staand, dan weer zittend, dan weer ik op Lars zijn knie. Met ons kun je echt alle kanten op! ๐Ÿ˜‰ En dat het zand echt overal zat, ach, dat namen we maar voor lief!
De aanwijzingen; “Doe is lief tegen elkaar!” en “Jullie hebben het toch leuk?”, maakten dat we redelijk vaak in een deuk lagen en tegen elkaar herhaalden “Doe nou is lief joh!”. ๐Ÿ˜‰

Het eindresultaat van deze foto’s maakten dat onze monden open vielen! De kleuren, de verhoudingen, onze blikken, echt zรณ ontzettend mooi!


Daarna gingen we iets doen wat ik echt heel graag wilde! Namelijk, door de zee heen rennen! ๐Ÿ˜€
En je zou het waarschijnlijk nauwelijks geloven als je de voorgaande foto’s ziet, maar de zon begon al te zakken! We hadden dus haast!
Ik rolde m’n broekspijpen nog wat op, pakte Lars z’n hand en vervolgens renden we zo elegant mogelijk en ik schaterend van de lach, in de richting van de camera. Het leverde prachtige beelden op. Niet allemaal even charmant, maar we hebben de beste er tussenuit gefilterd! ๐Ÿ˜‰

En toen was het tijd voor de stijlvolste foto’s van de dag! De foto’s waarbij ik in mijn chique jurk en Lars met zijn colbert aan poseerden bij zonsondergang! ๐Ÿ˜€
Maar aangezien deze 2 kledingstukken keurig aan een knaapje uithingen in de auto en de zon rap verder zakte, moest Lars nog een sprintje trekken om ze te halen en op tijd terug te zijn!
Met al een erg lage zon, die nog nรฉt zichtbaar was, poseerde ik al even alleen in mijn feestjurk, terwijl Lars snel zijn lange broek en jasje aantrok.
Daarna poseerden we samen. En alhoewel ik echt vind dat je kunt zien dat ik er klaar mee was en dat ik het koud had, heeft het toch geweldige foto’s opgeleverd.

Ik wil via deze weg Patricia Bollen van Patricia Bollen Fotografie (onder deze naam te vinden op Facebook; www.facebook.com/patriciabollenfotografie) hartelijk bedanken voor de super gezellige middag en avond en de prachtige foto’s! Ook al waren we hier en daar proefkonijnen, we vonden het heel fijn jou verder te helpen en wij zijn super blij met het eindresultaat! ๐Ÿ˜€

En door deze foto’s zijn we ook weer een stapje verder in de voorbereidingen voor onze bruiloft! Wat komt het nu toch snel dichtbij! ๐Ÿ˜ฎ

Reacties

Reacties

6 gedachten over “The wedding countdown; de loveshoot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.