The wedding countdown; foto 15

Uiteraard ga ik ook nog gewoon door met de foto’s! Vandaag is het alweer de beurt aan foto 15! Eentje uit de oude doos dit keer, want deze foto heeft maarliefst ruim 9 kalenderjaren op de teller staan! 😮
Benieuwd naar het verhaal achter deze foto met 2 extreem verliefde mensen? Lees dan snel verder!

Laat ik voorop stellen dat deze foto echt heel lang geleden gemaakt is en dat ik me op zo’n gigantische roze wolk bevond, dat niet alles van het moment is blijven plakken! 😉

Wat ik wel nog weet (hulde aan de foto eigenschappen), is dat deze foto gemaakt is op 27 juni 2008 in een van de zalen van Madurodam!

Lars had voor ons het speciale arrangement “Madurodam by light” geboekt, waarbij je met slechts een klein gezelschap toegang hebt tot de avondopenstelling van Madurodam, inclusief een spetterende lichtshow na zonsondergang! Nog specialer was het tevens vooraf geregelde diner in de museumkamer van Madurodam, waar je in een zaal tussen hele mooie schilderijen en tafels waarop heerlijk eten stond uitgestald, op en top kon genieten! Tevens de plek waar deze foto genomen is! 🙂

Wat ik me daar in tegen nog wel heel goed kan herinneren, was de heenreis! Want wat hebben wij in de stress gezeten! Weg roze wolk! 😉
Met als enige een rijbewijs op zak, was ik de uitverkorene om de reis naar Den Haag achter het stuur te zitten. En omdat Lars de weg wist, zou het helemaal goed komen! Ook hadden we een TomTom, dus er kon echt niets fout gaan, dachten we…

Totdat we op de A16 reden richting Den Haag en de weg afgesloten was. Er was gelukkig een omleiding ingesteld, nog steeds geen vuiltje aan de lucht dus!
Als een mak schaap in een hok, volgde ik de omleidingborden. En alhoewel ik al wel het gevoel had dat we wel erg gek werden gestuurd, besloot ik trouw de bordjes te blijven volgen. Den Haag was overigens in de verste verte niet op een bord te bekennen…
De TomTom wist het ook allemaal niet meer, iets met niet updaten en toen nog niet de functie van herberekenen hebben ofzo… 😉
Waar we uiteindelijk terecht kwamen weet ik niet meer, ik weet wel dat het behoorlijk ver van Den Haag was! We besloten de TomTom weer aan te zetten en via Parijs Polen zagen we toen uiteindelijk weer borden met Den Haag erop!
Een file maakte onze avond compleet! We hadden inmiddels nog maar iets van een klein half uurtje om op tijd te zijn! Daar ging het romantische diner… 🙁

Na een telefoontje naar de klantenservice van Madurodam, waren we gelukkig weer gerust gesteld. Ze waren ook al door verschillende andere stellen gebeld, die ook allemaal in de file stonden en ook onmogelijk op tijd konden komen. Ze zouden het diner dus een half uurtje uitstellen.

Gelukkig binnen de afgesproken tijd, kwamen we toch wel redelijk gestrest en buiten adem Madurodam binnen. Uiteindelijk waren we nog als 1 van de eersten gearriveerd! We zochten vast een mooi tafeltje uit en dronken een drankje op ons hachelijke avontuur.

Na een heerlijk luxe diner in lopend buffet vorm, hadden we nog wat tijd om op eigen houtje Madurodam door te struinen. Helaas gooide regen en gebrek aan tijd wat roet in het eten, maar uitgerust met paraplu en de starttijd van de avondshow in ons hoofd geprent, lieten we ons niet gek maken!

Uiteraard zeer op tijd, maar daardoor wel bijna vooraan, stonden we na een klein en snel rondje Madurodam, nog steeds vergezelt van onze paraplu veel te vroeg op de aanvangstplek van de show. Ik ga jullie voordat ik verder ga, eerst even proberen in de sfeer te krijgen!
Denk; Avond, dus donker.
Denk; Een miniatuurstad, alleen verlicht door de schattige kleine lampjes op de attracties.
Denk; Een klein gezelschap, dus bijna het gevoel dat je er saampjes staat.
Denk; Regen en 1 paraplu, waar je gearmd samen onder staat.
Kan het romantischer?! Ik dacht het ook niet! 😉

En toen was het zover! De lichtshow begon! Leuk detail hierbij is nog dat we via oordopjes het geluid van de show tot ons namen. Dit mocht helaas niet meer door de boxen, door klagende omwonenden. En nadat de show was afgelopen snapten we dat helemaal! Niets ten nadele van de show hoor! Het was fantastisch met vele lasers, fonteinen, rookmachines en andere spectaculaire effecten! Maar die muziek! Respect voor de bewoners dat ze dit überhaupt nog een tijdje hebben weten uit te zitten!
Het was een rap, een rap over Hansje Brinker. Je weet wel, die gast, die door zijn vinger in de dijk te steken Nederland wist te behoeden voor het water. En het was zo slecht, dat het gewoon lachwekkend was! Lars en ik kwamen dan ook echt niet meer bij!

Toen we bij het verlaten van Madurodam, boegbeeld Hansje nogmaals zagen staan bij de ingang, barstten we weer in lachen uit! Het was een geweldige, onvergetelijke avond! ♥

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.