Valentijns herinneringen

Aangezien het morgen een bijzondere dag is voor de verliefde mensen onder ons, vertel ik je vandaag, om alvast in de stemming te komen, over een aantal herinneringen die ik heb aan Valentijnsdag!

Tijdens het uitzoeken van de foto’s voor het aftellen in de serie artikelen van “the wedding countdown”, kwam ik een bijzondere foto tegen. Een foto van de eerste Valentijnsdag van Lars en mij samen. Deze foto is morgen alweer 8 jaar oud en dus gemaakt op 14 februari 2009.
We zijn die avond uit eten geweest bij ridderlijk eetcafé Florizz in Zwijndrecht en daarna hebben we samen in Pathé de Kuip genoten van de romantische film; Marley & me! Ik kan me voorstellen dat we elkaar ook nog wel een cadeautje hebben gegeven tijdens het etentje, maar wat dat dan geweest is, kan ik me echt niet meer herinneren! Ik verbaasde mezelf al behoorlijk met het terughalen van de eetlocatie en de film! 😉

Ook de daarop volgende Valentijnsdagen hebben we altijd wel wat bijzonders gedaan. Meestal wel een kaartje of klein cadeautje en af en toe ook een uitje in de vorm van een etentje of andere leuke invulling van de avond.

2010 was wel heel erg bijzonder, ook toen hebben we elkaar vast wel wat gegeven, maar wat ik me het meest van deze dag herinner is dat we toen met Sandido een optreden hadden in Reith Niederkassel (Duitsland) en wij dus in alle vroegte met de bus vertrokken om rond de klok van tienen ’s avonds weer moe en versleten terug te komen. Dit ritje naar Duitsland was in de betere jaren van Sandido een jaarlijks terugkerend fenomeen tijdens de carnaval periode. Zowel op zondag als dinsdag hadden we dan een optreden in Duitsland waarbij we de hele dag meeliepen in ongelofelijk mooie en grote carnavalsoptochten. En dat jaar was het optreden op zondag de invulling van onze Valentijnsdag!

In 2013 vulden we de avond in met “spider pannen” en een potje bowling bij Palm Party House in Zwijndrecht. Het toetje was een verrassings grand dessert voor 2, super romantisch!
Maar tijdens het bowlen was de romantiek er snel vanaf, toen Lars de “vloer met me aanveegde” door de ene na de andere strike te gooien! Gezellig hoor…. 😉

Valentijnsdag 2015 was weer erg bijzonder, doordat ik opgenomen zat in de psychiatrie. Ik had in de week tevoren toestemming gekregen van artsen en verpleging om een Valentijns chocolade workshop te mogen volgen samen met mijn moeder, schoonmoeder en tante van Lars en dus had ik een heel bijzonder maar vooral smakelijk cadeau! We maakten namelijk een groot chocolade hart gevuld met eigen gemaakte bonbons, die we mooi inpakten met feestelijke folie en dito strikken. Heel gaaf om te doen, maar nog bijzonderder om weg te kunnen geven als je zoveel van iemand houdt!
Doordat Valentijnsdag die dag op zaterdag viel, had ik die dag 2x bezoek. Lars kwam ’s middags en als klap op de vuurpijl kregen we toestemming om samen te mogen lunchen! Een super bijzonder moment samen, als je al bijna 3 maanden van huis bent!
Van Lars kreeg ik een heel waardevol cadeau! Een eigen gemaakt boekje vol met foto’s van bijzondere momenten samen. Zo had ik, op een moeilijk moment, altijd iets om me weer op te vrolijken en opnieuw sterk te maken! 🙂

In 2016, toen we inmiddels al hard aan het sparen waren voor de aankomende bruiloft, hadden we afgesproken het “klein te houden”. Maar Lars besloot zich daar niets van aan te trekken! Wat kreeg ik een fantastisch cadeau zeg! Ik kreeg een miniatuur FC Dordrecht elftal! Kleine handgemaakte poppetjes in met de hand beschilderde FC Dordrecht tenuetjes op  een heuse grasmat inclusief mini ballen en doel! Nog altijd ben ik onwijs blij met mijn eigen elftal! Het staat dan ook te pronken in 1 van onze slaapkamers die inmiddels door de vele accessoires is omgedoopt tot “FC Dordrecht museum”! 🙂

En inmiddels is het morgen zo ver dat Valentijnsdag 2017 zich aandient. Helaas zit een etentje of uitje door mijn gezondheidstoestand er niet in. Maar ondanks alles beleven we vast een hele gezellige en bijzondere avond!

Ook al mijn volgers wens ik een bijzondere en liefdevolle dag en avond toe, geniet ervan!

Wat is jou dierbaarste herinnering aan Valentijnsdag? Ik zie het graag terug als reactie!

Reacties

Reacties

Eén gedachte over “Valentijns herinneringen

  • 13 februari 2017 om 23:37
    Permalink

    Hehe jongens een fijne valatijnsdag geef elkaar liefde dat is het mooiste kado en kost niks ge Annie xxx

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.