The wedding countdown, een stukje uitleg

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, stop ik (voorlopig) met mijn receptenrubriek. Daarvoor in de plaats gaat er vanaf volgende week iedere donderdag iets nieuws verschijnen, namelijk; “The wedding countdown”, waarin ik wekelijks met jullie aftel naar de bruiloft!
Deze eerste donderdag van het nieuwe jaar start ik eerst met een stukje uitleg hierover.

The wedding countdown, het zegt het eigenlijk al. Je hoeft ook niet heel goed onderlegd te zijn in je Engelse taal om deze uitdrukking te snappen. Letterlijk betekend het; de bruiloft aftellen. En laat dat nou precies zijn wat we gaan doen, met elkaar aftellen tot de bruiloft!

Deze rubriek bestaat uit 2 onderdelen.
In het eerste onderdeel, deel ik wekelijks een foto van Lars en mij waar ik je meer over vertel. In die ruim 8,5 jaar dat we samen zijn, zijn er heel wat foto’s van ons samen gemaakt. Ik vind het leuk die via deze weg weer eens tevoorschijn te halen en daar wat over te vertellen. Deze foto’s zullen in willekeurige volgorde verschijnen en ik zou jullie precies het “wat, waar en hoe” achter de foto gaan vertellen! De ene keer zal het om een recente foto gaan, dan 1 van 8 jaar geleden en de volgende keer een exemplaar van bijvoorbeeld 5 jaar oud!

Het tweede onderdeel zou informatief van aard zijn. Ik vertel je daarin alle “ins en outs” die belangrijk en nuttig zijn bij het regelen van een bruiloft. Niet dat wij nou van die ervaringsdeskundigen zijn, maar ik zou wel kunnen concluderen dat we al redelijk door de “wol geverfd zijn”…. šŸ˜‰
Ik heb nu onder andere plannen voor artikelen over; spaartips, waar wij op hebben gelet bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een fotograaf en het opstellen van de gastenlijst.
Ik denk persoonlijk dat het niet alleen heel leuk is om te lezen hoe wij alles hebben aangepakt, ik denk dat het ook voor aanstaande bruidsparen erg handig en waardevol kan zijn!

Wel wil ik jullie er op attent maken dat de informatieve artikelen niet bedoeld zijn om reclame voor bedrijven te gaan maken. Ik zal dan ook geen namen noemen van locatie, fotograaf of potentiƫle ringen leveranciers, etc.
Mocht er echter een (bruids) bedrijf de behoefde voelen om ons te willen sponsoren in ruil voor een artikel, dan kan ik hier natuurlijk altijd nog een keertje over na denken! šŸ˜‰

Even samengevat gaat er dus om de week een foto en om de week een informatief artikel verschijnen.
Vast onderdeel in de artikelen blijft het aftellen. Zo gaat er bij ieder artikel een foto verschijnen van het “… days until i do” -bordje, wat ik van de Kerstman heb gehad. Hierop zou het werkelijk aantal dagen dat het duurt voordat de dag van de bruiloft aanbreekt verschijnen. Jullie zullen door middel van deze briljante uitvinding, je moet er maar opkomen om het voor je aanstaande vrouw te kopen šŸ˜‰ , dus precies bij kunnen houden over hoeveel dagen Lars en ik “ja” tegen elkaar zeggen!

Ondanks dat dit artikel eigenlijk alleen maar uit een berg informatie bestaat, vind ik het wel leuk om alvast met het aftellen te beginnen, bij deze:

Ben of ken jij een aanstaand bruidspaar en zou jij bepaalde onderwerpen in een artikel terug willen zien komen? Laat dat dan gerust achter in een reactie!

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.