Gewoon fan van André Hazes

Vandaag weer een nieuwe “gewoon fan van…”! Dit keer geheel in het teken van een van mijn favoriete artiesten. Benieuwd naar de artiest en waarom ik zijn muziek zo leuk vind? Lees dan snel verder!

De titel verraadt het natuurlijk al, deze “gewoon fan van…” gaat over André Hazes! Voor alle duidelijkheid gaat het hier om de junior versie, alhoewel ik de muziek van zijn vader ook erg kan waarderen!

Allereerst wil ik heel graag af van het stempel, dat als ik naar de muziek van André Hazes luister (jong of oud), dat ik dan standaard een bepaald type mens zou zijn, vaak bestempeld als asociaal of kamper. Waarom zou ik, komende uit een aardig net milieu, al zeg ik het zelf, niet van deze muziek mogen houden? Mijn muzieksmaak is gewoon heel breed en loopt van de Beatles tot het levenslied en alles wat er tussenin zit.
Bij deze wil ik dus even bevestigen, dat jij als stiekeme fan, er best voor uit mag komen hoor, want het is helemaal niet gek!

Zo vroeg ik ook gewoon heel stoer zijn nieuwste cd “Wijzer” voor de kerst en kreeg hem nog ook! Ik kan je vertellen, dan is het opeens heel fijn dat je man overdag op zijn werk zit! Want al een aantal keren heeft de cd hier hard aan gestaan en zat ik lekker mee te galmen, terwijl ik een artikel typte of iets in huis deed. Naast de meezingers, waar hij om bekend staat, staan er ook hele mooie van die “stof tot nadenken” nummers op de cd. Echt de moeite waard dus! Wat wel een beetje minder is, maar dat is meer iets in het algemeens voor de muziekindustrie tegenwoordig, is dat er steeds minder nummers op een cd terecht komen! Op deze staan er bijvoorbeeld maar 10! Waar is de tijd gebleven dat je gewoon minimaal 1 á 1,5 uur vooruit kon als je een cd opzette?!

Buiten zijn muziek, waar ik echt heel vrolijk van word, vind ik André en zijn gezin ook gewoon heel leuk! Hij stal al mijn hart toen hij als klein ventje iets voordroeg in de Arena bij de plechtigheid van zijn vader. En nu hij zelf vader is, van echt een té leuk kind, doet me dat gewoon wat! Zo heb ik de afleveringen van de docu soap op weg naar Ahoy allemaal gekeken en kreeg ik elke week meer sympathie voor vriendin Monique, oma Corrie en neefje en vaste chauffeur Jarno. Ik zou dan ook heel graag dit najaar 1 van de concerten in Ahoy mee willen maken, maar tot op heden is er niemand die met me mee wil! Kijk, vorig jaar kon ik nog het excuus gebruiken dat we op huwelijksreis waren, maar dit jaar kan ik het echt tegenover mezelf niet verklaren dat ik er niet naar toe ga! 😉 Wie weet biedt iemand zich na het lezen van dit artikel spontaan aan! 😉

Via Instagram volg ik André op de voet. Dat is ook niet zo moeilijk, want hij post niet een klein beetje veel, maar echt heel erg veel! Ook deelt hij regelmatig iets in de stories, waardoor ik dan vervolgens weer helemaal in een deuk lig! 🙂

Nou, ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is, dit was weer een “gewoon fan van…” geschreven vanuit het hart. Tot de volgende week, ik zet ondertussen de cd nog een keer aan! ♥

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.