Waarom er de aankomende weken minder artikelen online komen

We zijn getrouwd!
Oké, dit voelt heel gek! Terwijl ik dit type zijn we namelijk nog lang niet getrouwd, maar terwijl jullie dit lezen wel. Hoe dat komt en wat de titel van dit artikel wil zeggen, ga ik jullie nu vertellen. Lees je gezellig mee?

Voor jullie is het nu 09 oktober en dat betekend dat we dus alweer 2 dagen getrouwd zijn. In werkelijkheid is het nu 28 september en duurt het dus nog 9 dagen. Ik ben namelijk flink vooruit aan het werken aangezien wij hard toe zijn aan rust! Ik zal het je uitleggen.

Ik zet de artikelen voor mijn blog vaak een week eerder klaar voordat ze online komen, dat betekend dat de gebeurtenissen waar ik over schrijf altijd minimaal een week voordat het online komt, gebeurt is. In het geval van onze trouwdag ligt het verschil in weken nog iets hoger. Lars en ik hebben namelijk duidelijk samen gekozen voor een periode van rust, aangezien we onszelf echt af en toe voorbij liepen de afgelopen periode. 🙁 Die periode van rust zou sowieso de maand oktober aanhouden. Een maand waarin Lars lekker vrij is en wij dus volop gaan genieten van elkaar en alleen maar leuke dingen gaan doen! 🙂 Wel komen er nog artikelen online, maar in plaats van elke maandag en donderdag komt er vanaf aanstaande donderdag 4 weken lang alleen op donderdag een artikel online.

Aangezien ik die 4 artikelen wel al voor onze bruiloft geschreven heb, zal ik dus geen foto’s of ervaringen van onze trouwdag delen. Daar in tegen schrijf ik wel over bruiloft gerelateerde zaken en hun verhaal er achter!
Deze nieuwe rubriek gaat heten; “After the wedding” en gaat onder andere over mijn vrijgezellenfeest, ons thema en onze locatie.

Vanaf 06 november hoop ik weer helemaal fris en fruitig terug te zijn van onze sabbatical en hoop ik je weer te kunnen bestoken met heel veel mooie en leuke verhalen en uiteraard te veel foto’s van onze mooiste dag!

Waarschijnlijk zal er wel op Facebook zo nu en dan een fotootje gedeeld worden, want ook wij zijn ongetwijfeld veel te trots om te kunnen wachten totdat ik weer ga bloggen! 😉

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.