The wedding countdown, foto 4

Het is nu donderdag 23 februari 14.30uur en ik bedenk me net dat ik helemaal nog geen nieuw artikel klaar heb staan, dat over een uur online hoort te komen! HELP! 😮

Het is donderdag, dus dat betekent dat het vandaag “wedding countdown”- dag is. En vandaag is het ook nog eens de beurt aan een foto.
Inmiddels heb ik er 1 uitgezocht, waar een redelijk kort en bondig, maar toch ook een interessant en verrassend verhaal achter zit!
Benieuwd naar het verhaal achter de foto? Lees dan snel verder!

Deze foto is gemaakt op 09 mei 2013, tijdens onze vakantie op Tenerife. We vierden daar ons 5-jarig jubileum en gingen tevens voor de eerste keer samen naar het buitenland!
Oorspronkelijk wilden we dit jubileum vieren in Disney Land Parijs, maar aangezien dat we voor de kosten van 3 dagen daar naartoe ook ruim een week naar Tenerife konden, hebben we toen daar voor gekozen. Met het vliegtuig, verzekerd van mooi weer, strand voor de deur en 5 dagen langer. Toen was de keus snel gemaakt! De attracties verzonnen we er zelf wel bij! 😉

Tenerife is een prachtig eiland. Toen deze foto werd gemaakt, maakte we een excursie om het eiland beter te leren kennen en genoten we van alle mooie uitzichten! 🙂

Wat waren wij alleen blij dat deze excursie niet 1 dag eerder plaats vond!
1 dag eerder vertrok er zich namelijk iets in onze hotelkamer wat hele nare gevolgen had kunnen hebben…
Rond 07.00uur, we lagen vanzelfsprekend nog in bed, heeft iemand namelijk onze kamerdeur ingebeukt met een brandblusser, om er vervolgens dreigend mee boven z’n hoofd te gaan staan om zo “verhaal” te halen!
Dat verhaal konden wij deze meneer alleen niet vertellen, want hij had de kamer naast ons moeten hebben! Daar lag zijn zus namelijk te krikken met een of andere vent en dat zon “onze meneer” (haar broer), niet! Duidelijk onder invloed van verdovende middelen stond hij daar agressief te wezen met brandblusser en al! We zijn ons kapot geschrokken! Een paar flinke beuken en hij was binnen! 😮
Gelukkig kon Lars heel snel duidelijk maken dat wij niet zijn zus en haar minnaar waren, maar 2 onschuldige burgers uit Nederland. Vervolgens snelde meneer de kamer uit om zijn lusten bot te vieren op de deur naast ons! Gelukkig deed zuslief toen de deur zelf al open, zodat die sponning heel bleef…
Lars belde direct naar de receptie, aangezien daar niet opgenomen werd, verkondig dan ook niet dat je een 24 uurs service hebt!, besloot Lars snel wat kleding aan te schieten en er naartoe te lopen.
Ik besloot op het bed te gaan zitten, waakte dat er niemand binnen kwam die niet bij ons binnen hoorde en zat vervolgens te wachten tot Lars terug kwam. Onze deur was volledig ontwricht en vernield dus die was niet meer dicht te doen. Terwijl Lars de Engelse woorden zocht voor brandblusser, idioot en ontwrichte deur, kwam die vent weer onze kamer binnen! Ik schrok me rot! Stond ik daar in m’n  pyjama! Gelukkig besloot hij snel weer rechtsomkeert te maken, nadat ik hem had geprobeerd duidelijk te maken dat wij er niets mee te maken hadden! Vervolgens snelde Lars met een beveiliger naar onze kamer, want die hadden op de camera’s gezien dat die vent weer richting onze kamer liep!
Uiteindelijk hebben we een nieuwe kamer gekregen met upgrade van logies met ontbijt naar halfpension en zijn onze krikkende buren inclusief broerlief het hotel uitgezet!
Maar eer dat dit geregeld was waren we bijna een halve ochtend verder! Compleet van slag en beduusd besloten we de rest van de dag maar in het hotel bij het zwembad te blijven. En zo zagen we later op de dag werkmannen lopen met een nieuwe deur én sponningen! Stiekem konden we er toen ook wel weer om lachen! Wij schrokken van die onder invloed zijnde meneer, maar hoe wij eruit moeten hebben gezien, in pyjama, nog half slapend en met hele grote ogen en open mond, moet toch ook best lachwekkend zijn geweest! 😉

De rest van de vakantie hebben we het best nog naar ons zin gehad, maar deze indrukwekkende ochtend heeft toch, tot op de dag van vandaag, behoorlijk wat indruk achter gelaten….

Reacties

Reacties

Eén gedachte over “The wedding countdown, foto 4

  • 25 februari 2017 om 19:53
    Permalink

    Jullie maken zo nog eens wat mee haha om je rot te lachen achteraf

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.