The wedding countdown, foto 2

Tijdens kerst 2015 kreeg Lars van mij kaartjes voor het concert van ons gezamenlijke idool Guus Meeuwis. En het was een “schot in de roos”, want hij was er echt mega blij mee!

Een kleine 2 maanden later was het zover, op donderdag 18 februari 2016 reisden we af naar het nieuwe Luxor theater in Rotterdam, om daar samen te gaan genieten van Guus!

De foto waar dit stukje tekst om draait, is gemaakt in de foyer via zo’n speciale kast, die als je op het scherm drukt je een paar seconden geeft om goed te gaan staan en vervolgens 4x achter elkaar een foto maakt.

Extra bijzonder aan deze foto is, dat ik er die ochtend achterkwam dat ik 25 kilo was afgevallen!

Het concert was mega bijzonder! En door de intieme setting heel anders dan de concerten in het Philips stadion, die we ook al eens hadden bezocht.
We zaten vrij vooraan in het midden, als ik heel diep in mijn geheugen graaf, dacht ik op rij 4.

Ze speelden voornamelijk nummers van de nieuwe cd “Morgen”, waar het #KusVanMij van de foto vandaan komt. Dit is namelijk de titel van een nummer op deze cd. Natuurlijk speelden ze ook wat oudere nummers. Wij zongen mee en lieten hier en daar een traan, ik dan… 😉

Toen ook nog het beoogde nummer van onze openingsdans voorbij kwam, was onze avond compleet en leek het even of wij de enigen waren die in de zaal zaten. Echt een onwijs mooie ervaring om “ons nummer” ook een keer live te horen!

Tijdens “het dondert en het bliksemt” ging “het dak eraf” en beefde letterlijk de grond onder ons! We moesten ons echt vasthouden aan de stoel voor ons, tenminste, als je niet tegen de buurman- of vrouw naast je aan wilde vallen! 😉

Als klap op de vuurpijl kreeg ik van Lars die avond ook nog de gesigneerde nieuwe cd “Morgen” met de poster van de bijbehorende theatertour, die we die avond bezochten!

Al met al een hele waardevolle foto, die ons herinnert aan een hele mooie avond! ♥

 

 

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.