Catering: HapjesVanSam

Heerlijke hapjes: Ik heb wat u zoekt!

Bij wie moet u zijn voor de catering van uw borrel, verjaardag of feest? Bij HapjesVanSam natuurlijk!
Met mijn hapjes trakteert u uw gasten gegarandeerd op iets lekkers en door het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils! Wandel maar eens op uw gemak door het assortiment en het water loopt u in de mond! Ik heb wat u zoekt!

Wat kan ik verwachten van HapjesVanSam?

Van een huisgemaakte gehaktbal volgens moeders recept, tot een amuse glaasje gevuld met carpaccio, bij mij kunt u alle kanten op!

Ik werk standaard met 3 vaste pakketen en een keuze pakket.
De  pakketten BasisSam, GewoonSam en LuxeSam bestaan uit 134, 136 of 141 hapjes per pakket, wat ruim genoeg is voor een feestavond met 30 á 40 personen.
Elk van deze pakketten bevat een gevarieerd aanbod van zowel vis- vlees- als vegetarische hapjes.

Stelt u liever zelf een pakket samen omdat u van een bepaald product meer wilt, of omdat u bijvoorbeeld meer of minder personen verwacht? Kies dan voor SamOpMaat, waarbij u (met vaste bestel hoeveelheden) een compleet eigen pakket samenstelt!

Uiteraard bent u ook vrij 1 van de vaste pakketten aan te vullen met losse hapjes uit SamOpMaat.

BroodjesVanSam:

Een Lunch, of andere gelegenheid in het verschiet waar u broodjes wilt serveren? Ook daarvoor bent u bij HapjesVanSam aan het juiste adres!
De BroodjesVanSam bestaan uit een gevarieerd aanbod van verse harde luxe belegde minibroodjes. Ook hierbij kunt u bij mij weer alle kanten op! Van een kaiserbroodje gegrilde beenham met mosterd dille saus, tot een waldkornbol kruiden roomkaas met verse bieslook en vele andere mogelijkheden!

NIEUW!!! OntbijtjeVanSam:

Vanaf heden bent u ook voor het bestellen van een heerlijk en vers ontbijtje bij HapjesVanSam aan het juiste adres!
Na een succesvolle uitprobeer periode met de Paasdagen en de talloze enthousiaste reacties daarop, heb ik besloten de ontbijtmanden vast in het assortiment op te nemen.  Daardoor zijn er vanaf nu 2 verschillende ontbijtmanden te bestellen. Het gaat hierbij om het zogenaamde Gewone OntbijtjeVanSam en het Luxe OntbijtjeVanSam. Voor een uitgebreide productomschrijving van beide manden, verwijs ik u graag naar mijn prijslijst, die hieronder (bij het kopje “alle mogelijkheden voor u op een rijtje”) te downloaden is. Beide manden zijn goed gevuld en volledig voor de ontvangende partij, er hoeft bij de ontbijtmanden dus niets retour.

NIEUW!!! SaladesVanSam:

Naast het ontbijt en de lunch, kunt u bij HapjesVanSam vanaf heden ook terecht voor diverse salades of zelfs de verzorging van een geheel koud buffet!
Vooralsnog bestaat het salade assortiment uit 3 soorten, te weten: een pastasalade, een opgemaakte rundvleessalade en een vers fruitsalade. Alle drie worden ze geleverd op grote serveerschalen, welke goed zijn voor zeker 15-20 personen. Voor prijzen en (voorbeeld) foto’s verwijs ik u graag naar de prijslijst, die verderop deze pagina te downloaden is.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een geheel verzorgd koud buffet, dan adviseer ik u contact op te nemen via de contactgegevens onderaan deze pagina, zodat ik de mogelijkheden met u kan bespreken en dit zoveel mogelijk op u wensen kan afstemmen.

Levering:

Alle hapjes en broodjes en salades worden standaard geleverd op luxe schalen, waar de hapjes voorzien van een papieren cupje op worden gelegd. De amuses worden geleverd in stevige plastic amusecups met stevige plastic vorkjes.
De schalen zijn recyclebaar en kom ik de dag na uw feest, op een vooraf overeengekomen tijdstip, weer (vuil) bij u ophalen.

HapjesVanSam komt de ontbijtmand, hapjes, broodjes en/of salades graag persoonlijk bij u afleveren! Ik bereken reiskosten á €0,25 ex btw per kilometer buiten Hendrik Ido Ambacht. Binnen Hendrik Ido Ambacht is de bezorging gratis.

Koelboxen:

Voor de meerprijs van €3,00 incl btw per box, komen de schalen met hapjes, broodjes en/of salades in een koelbox u kant op en blijven ze gegarandeerd 12 uur koel, zonder dat het u koelkastruimte kost! Een schaal neemt een hele plank van een gemiddelde (huis tuin en keuken) koelkast in beslag.

Alle mogelijkheden voor u op een rijtje!

Download de prijslijst

 

 

 

 

 


Hoe bestel ik de HapjesVanSam?

U kunt de ontbijtmanden, hapjes, broodjes of salades bestellen door een mailtje te sturen naar: samantha@gewoonsam.nl
Ook kunt u mij van 09:00 tot 20:00uur bereiken via: 06-52 17 27 74.

Uiteraard kunt u op bovengenoemd e-mailadres en telefoonnummer ook terecht met al u vragen over HapjesVanSam!

Enthousiast? Wacht dan niet langer en bestel nu, dan sta ik binnenkort misschien wel bij u voor de deur met de lekkerste hapjes, broodjes en salades of zo’n goed gevulde ontbijtmand!

 

Foto’s