Wrap quattro stagioni

De dag van de recepten is weer aangebroken! Vandaag een heerlijk mager lunch recept, gebaseerd op een hele vette pizza, namelijk; de wrap quattro stagioni!

Als uitgangspunt voor deze lunch maaltijd neem ik de wrap, super veelzijdig en makkelijk in gebruik! Deze keer beleg ik hem als pizza, in een eerder recept rolde ik hem al eens op. Vervolgens besmeer en beleg ik hem en leg ik op iedere hoek een andere soort groente, zo krijg je vier verschillende hoeken; vier seizoenen dus, oftewel; quattro stagioni in Italië, het land van de pizza’s.
Ook met dit gerecht kun je weer alle kanten op qua variatie. Mijn basis is gerookte zalm, maar dit kun je natuurlijk prima vervangen door ham, kipfilet, of een ander soort beleg. Ook qua (groente) topping kun je alle kanten op! Een kwart ei of sla, past hier natuurlijk ook heel goed bij!
Weer een leuk recept om deze week een keertje uit te proberen lijkt me zo!

Alvast veel maak- en eetplezier gewenst!

shutterstock_97056338
Wrap quattro stagioni

Benodigdheden voor 1 lunch maaltijd:
– 1 wrap
– Likje roomkaas light, bijvoorbeeld philadelphia
– 50 gram gerookte zalm
– 1 tomaat
– 1 augurk
– 2 sjalotjes
– Stukje komkommer +/- 8 plakjes
– Bieslook
– Peper
– Zout

Bereidingswijze:
– Leg de wrap 15 seconden op hoog vermogen in de magnetron, zodat deze warm en soepel wordt.
– Snij de augurk, tomaat en komkommer in (halve) plakjes en de sjalotjes in ringen.
– Besmeer de wrap dun met de roomkaas.
– Beleg hem vervolgens geheel met de gerookte zalm.
– Verdeel de wrap denkbeeldig in vieren en beleg iedere hoek met een andere groenten soort.
– Bestrooi je “4 seizoenen wrap” met bieslook, peper en zout.

EETSMAKELIJK!

20160919_123641

P.s. Op welke manier lijkt jou deze wrap het lekkerst?

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.