WINACTIE in verband met mijn halve verjaardag!

In het artikel van afgelopen maandag had ik het er al over, het cadeautje voor 1 van mijn trouwe lezers in verband met mijn halve verjaardag, een winactie dus!

Wat je precies voor deze deel – like – reageer en win actie moet doen, lees je straks, we gaan het eerst even hebben over de cadeautjes!

Ik heb gekozen voor een heus kookpakket met daarin 10 hele handige producten. De artikelen zijn allemaal te gebruiken bij de recepten die ik doorgaans iedere donderdag plaats.

1. Houten pollepels.
Super handig tijdens het bereiden van een stoof of wokmaaltijd, zoals het stoofpotje met filetlapjes! En bijkomend voordeel; het beschadigd de antiaanbaklaag in je pan niet!img_02472. Messenset.
Natuurlijk zijn er nog altijd mensen zonder nicer dicer, maar ook voor de mensen die hem wel hebben, messen blijven altijd handig! Zeker deze wat kleinere handzame mesjes, die volgens de verpakking ideaal zijn voor het snijden van groenten en fruit!
img_02433. Snijplank.
Ik snij nooit iets zonder snijplank! En dat zou niemand moeten doen, hartstikke zonde van je aanrechtblad! Daarom zit deze snijplank ook in het pakket!
img_02464. Aluminium bakjes.
Ideaal voor de kipsalon! En er zitten er genoeg in om een paar keer verantwoord te kunnen snacken!
img_02425. Roestvrijstalen schaaltje.
Heel handig om sausjes of dressings in te bereiden, bijvoorbeeld de tzatziki, waarvan je de bereidingswijze vindt bij het recept voor de gyroskip.
img_02506. Kookwekker.
Onmisbaar bij mijn recepten! En dit is ook nog eens een hele leuke uitvoering in een nog te gekkere kleur! Rijst die nog rauw is? De pasta van de pasta met champignonsaus niet al dente? Dat gebeurt vanaf nu nooit meer! 😉
img_02407. Kookboek.
Het kookboek “koken zonder pakjes” zit ook in het pakket. En je raadt vast al waarom! Omdat al mijn recepten zonder pakjes en zakjes worden gemaakt! En zo krijg je nog meer inspiratie!
img_02488. Pannenlap en ovenwant.
Best handig bij bijvoorbeeld de ovenschotel met sperziebonen en gehakt! Of je moet graag blaren op je handen willen natuurlijk! 😉
img_02529. Cocktailprikkers.
Geen vieze handen meer bij het pakken van een borrelhapje, waarover ik al 2 artikelen bomvol met recepten heb geplaatst!
img_025310. Keukenweegschaal.
En last but not least; een keukenweegschaal! Onmisbaar bij het maken van al mijn recepten als je op de lijn let! Hij valt ook nog eens in de categorie; “ik heb hem zelf ook”, dus uit betrouwbare bron weet ik dat hij reuze handig en ook heel makkelijk in gebruik is! 😉
img_0254Na het lezen van deze uitgebreide uitleg, wil je natuurlijk nog maar 1 ding weten; “Hoe win ik dat super leuke pakket?!”
Nou dat zou ik je vertellen:

Voor de mensen met Facebook:
1. Like mijn pagina GewoonSam.
2. Deel dit bericht op je eigen pagina (openbaar).
3. Reageer onder het bericht welk artikel je het afgelopen half jaar het leukste vond en waarom.

Voor de mensen zonder Facebook:
Reageer in het scherm “geef een reactie” en vertel hierin welk artikel je het afgelopen half jaar het leukste vond en waarom.

Uit alle deelnemers die vóór 05 november 2016 hebben gereageerd, kies ik de meest originele inzending. Deze deelnemer wint vervolgens het kookpakket! In mijn blog van 07 november maak ik de gelukkige prijs winnaar of winnares bekend!

Heel veel succes iedereen!

img_0259

Reacties

Reacties

4 gedachten over “WINACTIE in verband met mijn halve verjaardag!

  • 27 oktober 2016 om 21:03
    Permalink

    hele leuke actie wijffie,ik vind alles leuk wat je op je blog schrijf,ik blijf je volgen.
    ga zo door sam,gezellig om te lezen xxx

    Beantwoorden
  • 1 november 2016 om 10:41
    Permalink

    Ha die Samantha,
    Al je stukjes zijn leuk en enthousiast geschreven toch?
    Het stukje over “Big Rivers” vond ik toch wel misschien het leukst. De gezelligheid van die dagen spat er af.
    Veel plezier ermee.

    Beantwoorden
  • Pingback: Macaroni ovenschotel - GewoonSam

  • 3 november 2016 om 22:53
    Permalink

    Ik kies dan voor dit voor mij zeer nuttige artikel: “Recensie hete lucht friteuse”. Nog niet aangeschaft, maar bij de eerstvolgende interessante actie ga ik dus wel een Philips airfryer kopen c.q. bestellen. Na maandenlang twijfelen (het is toch een prijzige aankoop en eigenlijk heb ik er geen plek voor).

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.